Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пет знакова који указују да ОН НИЈЕ ВАША ПРАВА ЉУБАВ: Само вас искоришћава, а ви то не примећујете

Некада нам емоције муте праву слику о некоме. Не дозволите да вас увуку у токсичне односе

1652350919_scott-broome-BcVvVvqiCGA-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Проблем код неких веза јесте управо неравноправан однос - да ли сте се икада осећали да се више трудите, волите и улажете себе и своје време у везу, док се ваша вољена особа понала себично? Некада нас емоције заслепе, па дођемо у ситуацију да константно тражимо оправдање за понашање које је недопустиво или себично.

Некада морате пустити разум да преовладава, како не бисте упали у зачарани круг и токсичне односе који не воде никуда.

Постоје одређени знаци у вези који су сигнал да треба добро да размислите да ли љубав тако треба да изгледа.

1. Не упознаје вас са пријатељима и породицом

Ако константно налази изговоре зашто вас не упознаје са блиским пријатељима или породицом, онда је то врло лош знак. Пријатељи и породица најважнији су део свачијег живота, а уколико он избегава да вас упозна са њима, то вероватно значи да он вас не посматра као битну особу у животу и не жели ништа озбиљније са вама. Престаните а налазите оправдања за такво понашање и да преиспитујете себе - проблем није у вама!

2. Себично се понаша у кревету

Јако је битно како се понаша према вама у кревету - ако настоји само да задовољи своје фантазије и потребе и није га брига да ли сте ви задовољни, онда сте одабрали себичну особу или ону која вас не гледа истим очима као и ви њу.

Прочитајте још: Да ли вас пецка вагина током или после секса? Ево шта су узроци и када треба да се обратите лекару

3. Искоришћава вас

С времена на време тражи од вас новац? Или смишља разне приче како би од вас позајмио извесну суму, заборави новчаник да понесе са собом и увек има изговоре зашто не може да вам врати новац? Онда је јасно да вас само користи као свог финансијера и манипулише вама да би добио шта је хтео.

4. Не жели да вам се поверава

Ако он не жели да прича о својим жељама, страховима, осећањима, детаљима из живота - запитајте се да ли желите да будете са особом која не жели да вам се повери? Особа која вас истински воли имаће жељу да вам саопшти сваку новост, поносно покаже пред свима и причаће вам ствари које ретко ко зна.

5. Не показује своју љубав

Постоји проблем уколико осећате да нисте вољени толико и да вам недостаје пажња особе са којом сте... Немојте гушити своја осећања и налазити изговоре за нечију безобзирност и хладнокрвност. Љубав се не може сакрити, а свако ко вас заиста воли имаће жељу да вам то и покаже.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas