Oglas
· · Komentari: 0

Pet znakova koji ukazuju da ON NIJE VAŠA PRAVA LJUBAV: Samo vas iskorišćava, a vi to ne primećujete

Nekada nam emocije mute pravu sliku o nekome. Ne dozvolite da vas uvuku u toksične odnose

1652350919_scott-broome-BcVvVvqiCGA-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Problem kod nekih veza jeste upravo neravnopravan odnos - da li ste se ikada osećali da se više trudite, volite i ulažete sebe i svoje vreme u vezu, dok se vaša voljena osoba ponala sebično? Nekada nas emocije zaslepe, pa dođemo u situaciju da konstantno tražimo opravdanje za ponašanje koje je nedopustivo ili sebično.

Nekada morate pustiti razum da preovladava, kako ne biste upali u začarani krug i toksične odnose koji ne vode nikuda.

Postoje određeni znaci u vezi koji su signal da treba dobro da razmislite da li ljubav tako treba da izgleda.

1. Ne upoznaje vas sa prijateljima i porodicom

Ako konstantno nalazi izgovore zašto vas ne upoznaje sa bliskim prijateljima ili porodicom, onda je to vrlo loš znak. Prijatelji i porodica najvažniji su deo svačijeg života, a ukoliko on izbegava da vas upozna sa njima, to verovatno znači da on vas ne posmatra kao bitnu osobu u životu i ne želi ništa ozbiljnije sa vama. Prestanite a nalazite opravdanja za takvo ponašanje i da preispitujete sebe - problem nije u vama!

2. Sebično se ponaša u krevetu

Jako je bitno kako se ponaša prema vama u krevetu - ako nastoji samo da zadovolji svoje fantazije i potrebe i nije ga briga da li ste vi zadovoljni, onda ste odabrali sebičnu osobu ili onu koja vas ne gleda istim očima kao i vi nju.

Pročitajte još: Da li vas pecka vagina tokom ili posle seksa? Evo šta su uzroci i kada treba da se obratite lekaru

3. Iskorišćava vas

S vremena na vreme traži od vas novac? Ili smišlja razne priče kako bi od vas pozajmio izvesnu sumu, zaboravi novčanik da ponese sa sobom i uvek ima izgovore zašto ne može da vam vrati novac? Onda je jasno da vas samo koristi kao svog finansijera i manipuliše vama da bi dobio šta je hteo.

4. Ne želi da vam se poverava

Ako on ne želi da priča o svojim željama, strahovima, osećanjima, detaljima iz života - zapitajte se da li želite da budete sa osobom koja ne želi da vam se poveri? Osoba koja vas istinski voli imaće želju da vam saopšti svaku novost, ponosno pokaže pred svima i pričaće vam stvari koje retko ko zna.

5. Ne pokazuje svoju ljubav

Postoji problem ukoliko osećate da niste voljeni toliko i da vam nedostaje pažnja osobe sa kojom ste... Nemojte gušiti svoja osećanja i nalaziti izgovore za nečiju bezobzirnost i hladnokrvnost. LJubav se ne može sakriti, a svako ko vas zaista voli imaće želju da vam to i pokaže.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas