Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Питали су мушкарце: Како изгледа савршена жена? Ево ФОТО РОБОТА!

Шта мушкарци воле? Усне Анђелине Џоли, енергија Мадоне, груди Монике Белучи...

1624953944_MonikaBeluci.jpg
Фото: Epa
Oglas

Када су у питању женска пробирљивост и захтевност, оне су заиста на далеко вишем нивоу од мушке. Даме су једноставно неумољиве у постављању критеријума, па о савршеној жени размишљају као о правој богињи, док мушкарцима често не сметају ни упадљиве физичке мане.

Прочитајте још: ХЕЈЛИ БИБЕР на улицама Париза у ХАЉИНИ и САНДАЛАМА које сви тражимо овог лета (ФОТО)

Фото-робот савршене жене

Према резултатима истраживања, које је објавио један популарни француски женски магазин, најсвршенија жена на свету би требало да изгледа као да је управо сишла са модне писте.

Траже манекенку, али паметну и вредну.

Она би морала да има бадемасте очи Изабел Ађани, густу и нестварно сјајну косу Еве Лонгорије, сочне усне које маме на пољубац попут Анђелине Џоли, нежну и баршунасту кожу Еве Мендес, дуге, извајане ноге глумице Шарлиз Терон, груди савршеног облика Монике Белучи и бујну задњицу певачице Бијонсе.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Шта је за жене супер-жена?

Занимљиво је и да су испитанице изјавиле да би права жена требало да поседује слободарски дух, образовање и интелигенцију славне Симон де Бовоар, емпатију, смерност и великодушност Мајке Терезе и Мадонину неисцрпну енергију.

Прочитајте још: Шик на мору: ТУРБАН крије лошу фризуру! (ФОТО)

Прочитајте још: Краљица Летиција у савршеној комбинацији: Ево како се лети носе ПАНТАЛОНЕ (ФОТО)

На све то, оне очекују да таква дама буде финансијски независна, способна да својим радом издржава и себе и породицу, али да притом има довољно времена да редовно кува, води бригу о кући, као и да с много љубави и жара испуњава своје брачне обавезе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas