Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБАВ

Погрешни мушкарци којима се увек ВРАЋАТЕ: Шта избор ПАРТНЕРА говори о ВАМА?

Хтела то да призна или не, свака жена има неки тип мушкарца који јој делује привлачнији од других и често је то онај којег несвесно тражи и проналази.

1643280037_99df9dacac98e882fe29811fe37b53e577021151.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Управо овај избор може много тога да каже о тој особи, о њеним скривеним жељама, несигурностима, можда чак и страховима и траумама. Можда чак и више него што би жена желела да зна.

Ево 4 типа "погрешних" мушкарца:

Прочитајте још: Техника коју вреди савладати: Психолози саветују како да се мудро РАСПРАВЉАТЕ са ПАРТНЕРОМ

Нарцис

Он је увек у центру пажње, увек говори гласније од било кога и покушава да шармира своју "жртву". Једном када га освојите, нарцис ће одмах показати своју мрачну страну – мораћете стално да га хвалите и слушате његове критике о свему.

Зашто га бирате? Вероватно зато што сте и сами нарцис. Да, звучи страшно, али је истина. Нарциси обично привлаче једни друге. Када почнете да излазите, ваша веза ће се одмах претворити у стално ривалство: ко је од вас бољи, ко је лепши и ко ће добити више пажње. Мада, не морате бити нарцис да бисте пали у његове канџе, они су веома вешти манипулатори који се лажно представљају.

Емоционално недоступан момак

Он није спреман за озбиљну везу, не воли да показује своја осећања и дефинитивно не размишља о заједничкој будућности. Не можете добити његово срце јер вас он стално држи по страни.

Зашто га бирате? Зато што мислите да не заслужујете боље. Жене које стално покушавају да придобију таквог мушкарца једноставно немају довољно самопоуздања да кажу следеће: „Заслужујем да излазим са мушкарцем који ће ме поштовати и волети".

Мушкарац којег желите да поправите

Он тренутно није довољно добар за вас, али када га поправите биће савршен мушкарац.

Зашто га бирате? Осећате сталну потребу да нешто поправите. Желите да некоме будете спасилац, а такође и да докажете да сте добра особа. Вероватно сте имали везе у прошлости због којих сте се осећали непријатно, а сада покушавате да се искупите за прошле грехе.

Заузет

Он већ има девојку, или још горе, жену. Нећете моћи да га задржите јер је већ заузет.

Зашто га бирате? Зато што не поштујете себе. Ако имате смелости да уђете у везу са туђим партнером, онда тиме показујете да не поштујете друге жене. Вероватно се потајно надате да ће оставити девојку или жену и верујете да не заслужујете да излазите са мушкарцем који ће бити само ваш.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas