Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Секс позе које вежбају различите мишићне групе: Рачунаће се као да сте били у теретани

Сви знамо да је секс одличан начин вежбања

1649424870_we-vibe-toys-S9wj_jHEc_4-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Шездесет минута чина може сагорети и до 500 калорија! Постоје положаји који циљају одређене мишићне групе, док други покрети циљају на друга подручја. Планирате тонирање неких специфичних мишића? Време је да урадите одговарајуће потезе.

Доги стил

Овај поза је чувена по томе што циља на кукове и основне мишићне групе. Сваким "ударцем" идете ка тим трбушњацима. Па, зашто не?

Мисионар

Ово је најчешћа и традиционална позиција у сексу. Вежба мушке глутеусе и његову основну мишићну групу.

Прочитајте још: ЧОКОЛАДИЦА ПРЕ НЕГО СЕКС: Многи мисле овако, али ће вас ИЗНЕНАДИТИ која генерација ипак бира акцију у кревету

Стојећи положај

Овај положај идеално укључује да момак држи девојку уза зид и подиже је у том процесу. Осим што циља на кукове и основне мишићне групе, овај положај ће циљати мишиће његових руку док подиже девојку. Циљаће његове трицепсе, бицепсе и подлактице. Такође, како тежина девојке лежи на мушкарцу, његове ноге су такође ојачане у процесу.

Наковањ

Ово је положај у коме девојка лежи на леђима и савија ноге према њој, а мушкарац продире са врха. Ова поза гађа руке и ноге човека јер се мора подићи за сваки "ударац" и мора се спустити да продре сваки пут.

Фото: Унспласх

Маказе

У овом положају жена лежи на леђима како би раздвојила ноге тако што једну испружи нагоре, а другу држи доле. Момак продире држећи ноге са сваке на једној страни жене. Ово омогућава мушкарчевом језгру и мишићима руку да вежбају.

Мачка

Овај положај је такође варијација мисионарског положаја. Током овог, жена склапа ноге под углом од 45 степени. Нормалан контакт прса о груди између мушкарца и жене постаје контакт груди мушкарца и рамена жене, омогућавајући дубљи потисак и бољи продор. Вежба мушке мишиће језгра и мишиће руку.

Колица

У овом случају мушкарац стоји док жена лежи окренута лицем према поду. Мушкарац држи женине ноге на боковима и продире. Вежба мушке мишиће ногу и мишиће језгра док мора да подржи девојку.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas