Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
везе

Шест трикова да први састанак прође без муке: Ово је најбољи начин да започнете разговор

Није лако покренути разговор на првом састанку

1655976439_couple-1845620_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Први састанци могу да буду изузетно непријатни, а са жељом да то не буде некада направимо још непријатније ситуације. Заправо треба да буде природни и своји јер уз такво поступање не можемо да направимо грешке. Јер, можда баш тада гледате у љубав свог живота.

Мали, али корисни савети могу да вам помогну да пробијете лед на тим незгодним првим састанцима и брже схватате да ли је особа испред вас ваш идеалан сапутник.

Поделите нешто лично о себи

Понекад је рањивост најбољи начин да разбијете неке баријере и учините ствари мало мање незгодним.

Прочитајте још: Зашто нам се шире зенице када гледамо некога ко нам се свиђа? Објашњење за интересантну појаву

- Дељење нечег личног не само да им даје бољу представу о вама као особи, већ им даје и простор да поделе нешто своје. Ово повећава вероватноћу да се вас двоје даље повезујете, а добићете идеју о компатибилности ваших личности кроз разговоре које ћете водити док делите личне приче - рекао је стручњак за односе Калисто Адамс за Лист.

Ово је добро јер односи се граде на поверењу и отворености, па зашто да не буде све на мало личнијем нивоу. На овај начин разговор може да буде као када причају дугогодишњи пријатељи, пише Тхе Лист.

Дајте комплимент

Примање комплимента чини да се осећамо сјајно у вези са собом, али и са особом која даје комплимент. На крају крајева, ако ваш партнер зна да видите и цените њихове најбоље карактеристике, осећаће се пријатније и срећније у вашој близини.

Говор тела

Успешан састанак није само ток разговора. Говор тела игра огромну улогу. Коришћењем привлачног говора тела на првом састанку, можда ћете открити да напетост и формалност почињу да нестају. Усредсредите се на одржавање стабилног контакта очима. Климајте главом када је то прилкладно и упутите осмех у одређеним ситуацијама.

Прочитајте још: 6 АФРОДИЗИЈАКА које су користистили стари Грци: Аристотел је бирао сочиво и шафран за ЈАК ЛИБИДО

Једноставност

Може да буде примамљиво да уроните у дубок разговор пун трагања за душом, међутим, једноставан разговор може да буде далеко ефикаснији ако сте на првом састанку и још увек се упознајете. Започните разговор једноставним: „Здраво, како си“. Слушајући одговор вашег партнера, видећете да разговор почиње да тече врло једноставно и лако.

Поставите питање

Када сте у недоумици, поставите питање. Постављање питања навешће ваш састанак на разговор и потенцијално подстаћи потпуно нову линију разговора. Шта чини добро питање за први састанак? Према речима тренера за забављање Кларе Артшвагер, то може да буде скоро све.

Време за састанак

Препоручује се да први састанак буде кратак. Сат времена би требало да буде довољно да започнете разговор и видите да ли сте "кликнули" за други састанак.

БОНУС ВИДЕО

 


 


 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas