Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРАК

Сваки трећи мушкарац одлуку донесе преко ноћи, а 25% жена се удаје због пара!

Брак преко ноћи може да се деси и из не тако похвалних мотива, као рецимо начин да се осветимо бившем партнеру или још чешће - из пуке прорачунатости.

1619422616_Depositphotos_188145610_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ако се венчамо на брзака, кајаћемо се натенане - једна је од најчешћих крилатица за којом се потеже у нашем народу. Многи бракови су доказ да то, ипак, не мора да значи.

Прочитајте још: У богатим земљама све више људи има ОТВОРЕНУ ВЕЗУ, шта кажу психолози?

Стручњаци кажу да се такве одлуке углавном праве када између двоје "плане" велика страст, која им замагли видике и учини их мање рационалним, што није нужно претпоставка лошег брака. Неки такви парови су чак срећнији од оних који су се дуго познавали и забављали, па се тек онда венчали.

Чак 30% мушкараца се жене на пречац!

Студија научника из Бостона је показала да рачуница код неких стварно однесе превагу. Чак 30 одсто мушких испитаника је изјавило да су после изузетно кратког века везе одлучили да се венчају, пошто су проценили да ће та девојка бити добра супруга и мајка, а њима је већ време да се ожене.

Готово 25% дама се удало из интереса.

Готово 25 одсто дама је у брак ступило из жеље да се удају богато, да не морају да размишљају о новцу и послу, код 20 процената се то десило из ината, како би се осветиле бившем партнеру, док је исто толико признало да су само пожелеле децу, не оптерећујући се квалитетима потенцијалног оца њихових наследника.

Проћитајте још: Потпуна трансформација Ане Бекуте: Променила имиџ и проговорила о раскиду (ФОТО)

О срећи и задовољству већина почне да се пресабира две године после склапања брака из рачуна.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas