Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАВОДЉИВО

ТЕОРИЈА ЦРВЕНОГ ЛАКА: Жене широм света су опседнуте, и тврде да ЗАГАРАНТОВАНО ДАЈЕ РЕЗУЛТАТЕ! Погледајте о чему је реч (ВИДЕО)

Тренд који се масовно проширио ТикТоком, а многе кориснице потврђују да делује

1668089605_shutterstock_1609626019-red-nails.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ако је веровати бројним корисницама ТикТока, жене које желе да имају среће у љубави треба да размисле о лакирању ноктију у јаркоцрвену боју. 'Теорија црвених ноктију', која се под истим хаштагом шири мрежом, говори о томе како су црвени нокти неодољиви мушкарцима. Многе кориснице, у својим видеима јављају да су испробале овај трик, и потврђују да делује.

Фото: Схуттерстоцк

Корисница ТикТока Робин Делмонте, је представила ову теорију о црвеним ноктима: ''Сваки пут када имам црвене нокте, апсолутно сваки пут, тип то коментарише'', објаснила је и додала: ''имам теорију да момке привлаче црвени нокти јер их подсећају на њихове маме док су одрастали, и док су оне бринуле о њима''.

@ловетренна

Ас а наил тецх И’д саy YЕС то Ред Наил Тхеорy

♬ оригинал соунд - Тренна| Наил Артист

 


Многи су на ово имали коментар да би славни психоналитичар Сигмунд Фројд, имао пуно материјала за анализу, као и да ова тврдња има везе са Едиповим комплексом.
Било како било, овај тренд на ТикТоку има више од 52 милиона прегледа!

Прочитајте још: Постала је позната због НЕСВАКИДАШЊИХ ОБРВА: Добијала је поруке МРЖЊЕ и трпела увреде, а данас стоји раме уз раме са СВЕТСКИМ звездама (ФОТО)

Наука такође подржава ову теорију. ''Црвена боја наводи мушкарце да им жене буду привлачније и пожељније'', написали су психолози Ендрју Елиот и Данијела Нијеста у свом истраживању- ''Романтична црвена: црвена појачава привлачност мушкараца према женама''. 

Фото: Схуттерстоцк

''Чини се да мушкарци нису свесни овог ефекта црвене боје'', додају аутори.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas