Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ открива каквог партнера тражите: Одговорите на 6 питања

Шта жели ваша подсвест?

1713107779_shutterstock_479612449-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Урадите тест личности и сазнајте у ком смеру иде ваш љубавни живот. Узмите папир и оловку, одговорите на 6 понуђених питања, а затим на крају прочитајте одговоре.

1. Шетате до куће свог партнера. До тамо постоје два пута. Који бирате?

- Прва путања је права стаза која ће брзо да вас одведе до тамо, али је врло обична и досадна

- Друга је закривљена и пуна дивних призора на путу, али би вам требало доста времена да стигнете до куће ваше вољене особе

2. На путу видите два грма ружа. Шта бирате да уберете за свог партнера?

- 20 белих ружа 

- 20 црвених ружа

- мешавину 

3. Коначно стижете до куће свог партнера. Позвонили сте и неко од укућана се јавио. Како ћете реаговати?

- рећи ћете тој особи да позове вашег партнера

- сами ћете отићи до свог партнера

4. Сада идете горе, у собу свог партнера. Нема никога. Где ћете оставити руже?

- поред прозора

- на кревету

5. Касније је време за спавање. Ви и ваша вољена особа идете на спавање, у одвојене собе. Како затичете ујутру партнера, када одете до његове собе?

- будан је

- спава

6. Време је да се вратите кући. Коју путању сада бирате?

- раван, досадни пут који вас брзо враћа кући

- кривудави пут испуњен прелепим погледом на који можете да одвојите време

Решења

1. Путеви представљају ваш став према заљубљивању. Ако одаберете кратку, заљубљујете се брзо и лако. Ако сте изабрали дугу, одвојате време и не заљубите се лако.

2. Број црвених ружа представља колико очекујете да ви нешто пружите у вези. Број белих ружа представља колико очекујете од партнера у вези. Дакле, ако сте одабрали црвене руже и једну белу, дајете 90% у вези, али очекујете само 10% да добијете.

3. Ово питање показује ваш став у решавању проблема у вези. Ако сте замолили особу која је отворила врата да доведе вашу вољену особу, ви сте неко ко избегава да се суочи са проблемима. Ако сте сами отишли ​​до партнера, онда сте прилично директни. Ако постоји проблем, суочићете се са њим и решићете га. 

4. Постављање ружа показује колико често бисте желели да виђате партнера. Стављање ружа на кревет значи да вам је потребно много сигурности у вези и да бисте желели да виђате вољену особу сваки дан. Док постављање ружа поред прозора показује да не немате потребу да виђате вољену особу превише често.

5.  Ако проналазите партнера како спава, у том случају прихватате своју вољену особу онакву каква јесте. Ако га проналазите будног очекујете да се мења.

6. Кратки и дуги путеви сада представљају колико дуго остајете заљубљени. Ако сте одабрали краћи пут, лако се одљубљујете. Ако сте изабрали дугу стазу, склони сте да дуже време патите за партнером након раскида, пише сајт Медиум.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas