Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три начина како да престанете да привлачите ТОКСИЧНЕ ПАРТНЕРЕ: Спасите се манипулатора и лоших веза

Без обзира колико били лепи, шармантни или успешни, увек постоји могућност да ће неко покушати да изманипулише вашим осећањима

1654339050_pexels-alena-darmel-6643025.jpg
Фото: Pexels
Oglas

Емоције и заљубљеност скоро увек нам помуте ум - зато се и каже да је љубав слепа. Кад волимо склони смо идеализовању, па чак и оне особе које уопште нису добре по нас. У тим тренуцима не видимо нечије мане и слепи смо и на сигнале упозорења.

Колико год били паметни, привлачни, харизматични неко, једноставно, неко једноставно неће ценити ваше квалитете. Да бисте изградили здраве односе и везе морате порадити на себи.

Токсичне везе нас исцрпљују, нарушавају самопоуздање - у суштини, апсолутно никакве користи немамо од таквих веза. Најбитније јесте да их на време препознате како бисте престали све дубље да улазите у зачарани круг. 

Како спречити токсичне везе и односе?

1. Радите на самопоштовању и самопоуздању

Што више сумњате у себе и своју посебност, то ћете бити већи "магнет" за особе које ће искористити то! Морате освестити себе, своје успехе и прихватити у потпуности и ваше добре и лоше стране. Када постанете свесни колико вредите и други ће вас више ценити. Манипулатори обично искоришћавају ваше слабости управо против вас, а то вам није потребно у животу.

Прочитајте још: Стручњак за везе објашњава како да избегнете непријатности на првом састанку: Важно је где седите

2. Самоћа је некада боља од везе

Када научите да сте довољне саме себи и да ваша срећа не зависи ни од једне особе у вашем животу, парадоксално звучи, али привући ћете више мушкараца. Потребно је заволети живот и прилике које пружа, а не погрешно везивати срећу за другу особу. Уживајте у животу и свим приликама које вам пружа. Ако по сваку цену срљате у везу, нећете упознати себе, а постоји и велика могућност да ћете завршавати у лошим везама са људима који вас не поштују.

3. Не тражите изговоре за лоше понашање

Немојте налазити изговоре за понашање вашег партнера ако се константно због њега осећате недовољно вољено, запостављено и у другом плану. Особа до којој је суштински стало до вас неће дозволити да се тако осећате! Ако му нисте приоритет у многим ситуацијама, сакрива вас од блиских људи, одлаже стално виђања и договоре - таква особа вам није потребна у животу.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas