Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Три очигледна сигнала показују да се некоме допадате: Обратите пажњу

Вероватно сте се много пута питали, да ли се допадате особи са којом сте изашли на дејт или са којом се виђате у само у пролазу, али не знате да ли да јој приђете.

1699867901_shutterstock_1956969598.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Стручњаци кажу да то може да се утврди на једноставан начин, тако што ћемо да пратимо говор тела. Ово су 3 сигнала које тело показује када се некоме допадате.

1. Стално вас додирује

Први начин да сазнате да ли сте неком привлачни је да увек обратите пажњу на то да ли вас особа додирује, чак и на кратко. Ако то уради, ово је јасан знак хемије. Ако вас дотакну на било који начин, чак и ако само на тренутак додирнуваше раме, то је прилично сигуран знак да су заинтересовани за вас. Обично када вас додирују заправо подсвесно, а понекад и свесно, тестирају какав је осећај бити физички повезан са вама.

2. Зенице се шире

Вероватно сте често чули реченицу да су очиогледало душе. Много тога можете да сазнате тако што ћете особу гледати у очи. Ако се некоме рашире зенице док разговара са вама онда му се дефинитивно допадате. Према кинеском читању експресије лица, очи су повезане са срцем, што значи да су проширене зенице резултат привлачења који је исказан на физиолошки начин.

3. Помера ствари са стола у вашем правцу

Стручњаци кажу да можете одредити нечији ниво привлачности тако што ћете пазити на то где ставља своје ствари на сто. Да бисте открили да ли се допадате особи, пажљиво пратите да ли помера телефон или пиће на столу. Приметићете да ће парови или људи који се тек упознавају, подсвесно и полако током времена, зближавати своја пића.

Осим ових знакова, људи могу изразити своје интересовање и на другачије невербалне начине. На пример, неко може бити посебно изражајан док прича или подиже обрве. Када доживимо огромну количину задовољства или радости око нечега, увек видимо да се то одражава кроз наше тело.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas