Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
помирење

ТРИ ПИТАЊА треба да поставите уколико желите да се помирите са бившим: Стручњак за везе јасно одговара

Питате се да ли би ваша прошла веза могла да се обнови? Природно је присећати се прошлих веза и размишљати о томе како би било да смо и даље заједно. Сви се у неком тренутку у животу осец́амо усамљено и питамо се да ли би заиста било лоше да се вратимо бившем партнеру.

1639046299_shutterstock_758477935.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Размишљамо о прошлости и питамо се шта би се могло учинити другачије. Питамо се да ли смо погрешили што смо отишли, да ли смо донели праву одлуку?

Важно је да будемо искрени, према себи и партнеру, схватимо да ли смо заиста једно за друго и да ли би помирење донело заиста нешто лепо?

Помирење: Да или не?

Тренер за састанке са седиштем у Њујорку са корисничким именом открио је у ТикТок видео снимку да постоје три главне ствари о којима треба размислити пре него што покушате да оживите романсу.

Прочитајте још: Ови ЗНАКОВИ их одају: Фотограф на венчању зна који бракови су осуђени на РАЗВОД (ВИДЕО)

Разлог раскида и да ли су се сада околности промениле

Шта се променило? Размислите зашто сте раскинули и да ли је сада другачије. Да ли сте заборавили зашто сте уопште раскинули?Ако је прошло неко време од раскида, ова питања можда неће изгледати тако битна, али јесу. Суштина су ваше везе. Уколико не поправе ситуацију која је довела до раскида, понављаће се изнова и изнова. Ако се оно што је довело до раскида није променило за обоје, само је питање времена када ћете поново раскинути.

Обоје сте вољни да разговарате о разлогу раскида и да радите на томе да поново будете заједно

Прочитајте још: Брачни живот: На које ствари УДАТА ЖЕНА мора заувек да заборави?

То нас доводи до друге важне тачке коју је изнео тренер за састанке на ТикТок-у.

Да ли сте у могућности да разговарате са партнером о том проблему, зашто се то променило и зашто ће сада бити другачије? Од пресудне је важности да будете у могућности да водите искрен разговор о томе шта је уопште кренуло по злу и шта сте и ви и ваш бивши радили од раскида да бисте направили промене како бисте избегли поново исту ситуацију. Морате бити спремни да слушате.Ово није тренутак да кривите једни друге за оно што је пошло по злу, већ прилика да преузмете одговорност за своје грешке из прошлости без љутње и огорчености, пише Тхе Лист.

Имате обострану жељу да напредујете

Треба да се запитате да ли можете да промените оно што је у вашој вези било лоше. Ако озбиљно желите да кренете напред, морате да пустите прошлост. Ако ви и ваш бивши можете да будете у садашњости, а да не дозволите да вас прошлост повуче, можда ћете имати шансу за срећну заједничку везу.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas