· · Komentari: 0
pomirenje

TRI PITANJA treba da postavite ukoliko želite da se pomirite sa bivšim: Stručnjak za veze jasno odgovara

Pitate se da li bi vaša prošla veza mogla da se obnovi? Prirodno je prisećati se prošlih veza i razmišljati o tome kako bi bilo da smo i dalje zajedno. Svi se u nekom trenutku u životu osećamo usamljeno i pitamo se da li bi zaista bilo loše da se vratimo bivšem partneru.

1639046299_shutterstock_758477935.jpg
Foto: Shutterstock

Razmišljamo o prošlosti i pitamo se šta bi se moglo učiniti drugačije. Pitamo se da li smo pogrešili što smo otišli, da li smo doneli pravu odluku?

Važno je da budemo iskreni, prema sebi i partneru, shvatimo da li smo zaista jedno za drugo i da li bi pomirenje donelo zaista nešto lepo?

Pomirenje: Da ili ne?

Trener za sastanke sa sedištem u NJujorku sa korisničkim imenom otkrio je u TikTok video snimku da postoje tri glavne stvari o kojima treba razmisliti pre nego što pokušate da oživite romansu.

Pročitajte još: Ovi ZNAKOVI ih odaju: Fotograf na venčanju zna koji brakovi su osuđeni na RAZVOD (VIDEO)

Razlog raskida i da li su se sada okolnosti promenile

Šta se promenilo? Razmislite zašto ste raskinuli i da li je sada drugačije. Da li ste zaboravili zašto ste uopšte raskinuli?Ako je prošlo neko vreme od raskida, ova pitanja možda neće izgledati tako bitna, ali jesu. Suština su vaše veze. Ukoliko ne poprave situaciju koja je dovela do raskida, ponavljaće se iznova i iznova. Ako se ono što je dovelo do raskida nije promenilo za oboje, samo je pitanje vremena kada ćete ponovo raskinuti.

Oboje ste voljni da razgovarate o razlogu raskida i da radite na tome da ponovo budete zajedno

Pročitajte još: Bračni život: Na koje stvari UDATA ŽENA mora zauvek da zaboravi?

To nas dovodi do druge važne tačke koju je izneo trener za sastanke na TikTok-u.

Da li ste u mogućnosti da razgovarate sa partnerom o tom problemu, zašto se to promenilo i zašto će sada biti drugačije? Od presudne je važnosti da budete u mogućnosti da vodite iskren razgovor o tome šta je uopšte krenulo po zlu i šta ste i vi i vaš bivši radili od raskida da biste napravili promene kako biste izbegli ponovo istu situaciju. Morate biti spremni da slušate.Ovo nije trenutak da krivite jedni druge za ono što je pošlo po zlu, već prilika da preuzmete odgovornost za svoje greške iz prošlosti bez ljutnje i ogorčenosti, piše The List.

Imate obostranu želju da napredujete

Treba da se zapitate da li možete da promenite ono što je u vašoj vezi bilo loše. Ako ozbiljno želite da krenete napred, morate da pustite prošlost. Ako vi i vaš bivši možete da budete u sadašnjosti, a da ne dozvolite da vas prošlost povuče, možda ćete imati šansu za srećnu zajedničku vezu.
 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.