· · Komentari: 0
BRAK

Ovi ZNAKOVI ih odaju: Fotograf na venčanju zna koji brakovi su osuđeni na RAZVOD (VIDEO)

Fotograf na venčanju može da uoči znakove koji najavljuju kraj braka.

1638801110_shutterstock_1475455814.jpg
Foto: Sutterstock

Šajla Herington radi kao fotograf za venčanja, a zanat je učila od kolege koji ima više od 15 godina iskustva. Od njega je čula zanimljivu priču o tome kako je on uspeo da prepozna koji parovi će se razvesti.

Naime, reč je o tri znaka, odnosno ponašanja mladenaca na dan svadbe, koji ne idu u prilog večnoj ljubavi na koju su se zakleli.

Pročitajte još: Bračni život: Na koje stvari UDATA ŽENA mora zauvek da zaboravi?

Prvi znak

Prvi se odnosi na broj porodičnih slika koje neko napravi bez svog novog bračnog druga.

"Dve ili tri fotografije su OK - to su obično slika sa mamom pa sa tatom, eventualno sa još nekim bliskim rođakom. Ali sve preko tog broja pokazuje da nešto nije u redu", smatra fotograf.

Drugi znak

Ponašanje između mlade ili mladoženje tokom priprema ili između delova venčanja otkrivaju potencijalni razvod.

"Ako izbegavaju da pričaju o drugom bračnom drugu, na primer, dok se pripremaju ili dok se na svadbi dižu zdravice, znak je da su samo usredsređeni na sebe", otkriva Šajla.

Treći znak

Ukoliko jedno od mladenaca na svadbi provodi više vremena sa prijateljima ili rođacima nego sa novim bračnim drugom, to je znak da nešto nije u redu, rekla je Šajla u svom klipu.

NJen klip koji je snimila na ovu temu ubrzo je postao viralan, jer su se mnogi "pronašli" u ovim opisima.

"Baš je bilo tako", napisala je jedna tiktokerka u komenaru. "Moj muž je na našoj svadbi proveo više vremena sa bratom nego sa mnom. Sad je bivši", kaže ona.

@shaylamherrington

Do you think this holds some truth? #bride #bridetobe #weddingphotographer #couple #engaged #videographer #weddings

♬ original sound - Shayla Herrington

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.