Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
излазак

Зашто је важно дати шансу ДРУГОМ САСТАНКУ?

Ако је први дејт добро прошао, пред други састанак ћете бити још нервознији. А ево и неколико разлога зашто је други "дејт" важнији од првог.

1595926871_Depositphotos_95883556_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Први излазак је заправо само кратки преглед неке особе, а други ће открити много више, попут заједничких интереса, циљева и снова.

Потенцијали

Док људи на прве дејтове могу ићи из милион различитих разлога, првенствено зато што им се неко физички допао и желе да га боље упознају, други излазак је резервисан за оне особе које су нам се заиста свиделе и ментално.

Прочитајте још: ЖЕНА ЗАБОРАВИЛА ДА СЕ ИЗЛОГУЈЕ СА ФЕЈСБУКА, а онда је наишао њен муж - ПРЕВАРА је најмање што је видео

Фото: Пиxабаy

Други дејт говори о томе како су обе особе заинтересоване, а с тим и ризици постају већи. Први излазак може заслужити готово било ко, а на други се одлучујемо када видимо потенцијал у некој особи.

Други излазак је за особе које су нам се заиста свиделе!

Право лице

На другом састанку људи најчешће показују своје право лице. Сваки први излазак има неколико неугодних тренутака, али на другом ћете бити опуштенији, па ћете и ви и партнер моћи јасније показати добре карактеристике које од нервозе нисте могли показати на првом.

Прочитајте још: Излазите свуда, пронађите ХОБИ, задржите дуг ПОГЛЕД на мушакрцу и десиће се ЧУДО!

Фото: Пиxабаy

Установите мане

Први дејт је кратко упознавање где се оба учесника приказују у најбољем издању, а већ на другом изласку маске могу пасти. Дечко који вас је на првом дејту хтео импресионирати отварањем врата или љубазним односом према конобарима може посустати на другом и показати како заправо и није толики џентлмен како се у почетку представљао.

Други је састанак зато важан како бисте могли установити је ли ваш потенцијални партнер доследан у свом понашању, јер ако није, замислите које мане тек можете открити даљим упознавањем.

Прочитајте још: Три НЕОБИЧНА МЕСТА у које вас партнер ЉУБИ откривају много тога

Развој привлачности

Неким људима треба мало времена да установе привлачи ли их неко или не. Често се та привлачност не може утврдити на првом састанку, зато је други излазак кључан. На другом се може установити колико хемије постоји међу вама. Могуће је да искре нису биле на првом дејту, али да ће на другом бити ватромета.

Први утисци немају тако велики значај!

Туђе намере

Истраживање из 2015. проведено на више од 5 500 особа доказало је како су девојке и мушкарци који су тражили озбиљну везу имали 74% већу вероватноћу да дају дејту другу шансу.

Прочитајте још: Ако сте се питали шта мушкарци мисле о ЖЕНАМА СА СИЛИКОНИМА, ево одговора

Осим тога, половина испитаника је признало како им се особа може више свидети с временом, то јест, да први утисци немају увек велики значај. Дакле, што више разговарате, веће су шансе да се свидите једно другом и да започнете романсу. А то је можда најважнији разлог зашто је други дејт толико битан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas