Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
парови

Знаци који кажу да са њим нећете бити у СТВАРНОЈ ВЕЗИ

Да ли сте некад били у ситуацији да сте са неким у – скоро вези?

1604671723_Depositphotos_26417979_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Та особа вам је више од пријатеља али вам није момак. Бити заглављен у "скоро вези" је ситуација у којој према особи са којом сте почели да се виђате кренете да гајите романтична осећења, надајући се да ће вам он узвратити, и претворити вашу "скоро" у праву везу. Природно је с тога да тражите знакове који вам говоре да ваши снови нису узалудни. Међутим, да не бисте губили време на нешто што никад неће постати права веза, откривамо вам сигурне знаке, да је то само пролазна афера.

Виђате се само кад њему одговара

Јасан показатељ да вас дата особа сматра пролазном у свом животу је тај да се виђате само када је њему згодно, односно кад нема других планова. Зове вас када има времена и ви увек срећни отрчите к њему. Међутим када ви позовете, и предложите неку заједничку активност, он не прихвата ваш позив.

Прочитајте још: Треба бити једноставно: Понашање ПАРТНЕРА у ЗДРАВОЈ ЉУБАВНОЈ ВЕЗИ

Не показује интересовање за ваш живот

Ако ваш "скоро" момак не показује ни најмање интересовање у погледу тога шта ви радите у животу, знајте да сте ви њему једноставно – особа са којом воли да има секс. Ако га не занима како сте провели дан, како вам је било на послу, који су ваши циљеви, нити улаже напор да постане део вашег живота, јасно је да му не значите колико он вама.

Фото: Депосит

Све му је важније од вас

Још један јасан показатељ да сте му ви пролазна ставка у животу је тај да му ви нисте приоритет. Ако вам се чини да ће пре дан провести распремајући гаражу него да пође са вама у шетњу, јасно је колико времена је вољан да вам посвети. Ако сте на самом дну његове листе важности, не треба на њој у том случају уопште ни да будете.

Прочитајте још: Да ли су ЗАЉУБЉЕНИ рационални? ХРАБРИЈИ свакако јесу!

Никад не излазите са њим

Ако се ваше виђење своди на ноћна мажења, размислите поново да ли такво понашање води ка правој вези. Да ли сте некад изашли са њим у град, у биоскоп, у шетњу? Ако је одговор НЕ, то је знак да са вама не жели да буде виђен, пре свега је не жели да вас неком кога зна представи као своју девојку.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas