Oglas
· · Komentari: 0
parovi

Znaci koji kažu da sa njim nećete biti u STVARNOJ VEZI

Da li ste nekad bili u situaciji da ste sa nekim u – skoro vezi?

1604671723_Depositphotos_26417979_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ta osoba vam je više od prijatelja ali vam nije momak. Biti zaglavljen u "skoro vezi" je situacija u kojoj prema osobi sa kojom ste počeli da se viđate krenete da gajite romantična osećenja, nadajući se da će vam on uzvratiti, i pretvoriti vašu "skoro" u pravu vezu. Prirodno je s toga da tražite znakove koji vam govore da vaši snovi nisu uzaludni. Međutim, da ne biste gubili vreme na nešto što nikad neće postati prava veza, otkrivamo vam sigurne znake, da je to samo prolazna afera.

Viđate se samo kad njemu odgovara

Jasan pokazatelj da vas data osoba smatra prolaznom u svom životu je taj da se viđate samo kada je njemu zgodno, odnosno kad nema drugih planova. Zove vas kada ima vremena i vi uvek srećni otrčite k njemu. Međutim kada vi pozovete, i predložite neku zajedničku aktivnost, on ne prihvata vaš poziv.

Pročitajte još: Treba biti jednostavno: Ponašanje PARTNERA u ZDRAVOJ LJUBAVNOJ VEZI

Ne pokazuje interesovanje za vaš život

Ako vaš "skoro" momak ne pokazuje ni najmanje interesovanje u pogledu toga šta vi radite u životu, znajte da ste vi njemu jednostavno – osoba sa kojom voli da ima seks. Ako ga ne zanima kako ste proveli dan, kako vam je bilo na poslu, koji su vaši ciljevi, niti ulaže napor da postane deo vašeg života, jasno je da mu ne značite koliko on vama.

Foto: Deposit

Sve mu je važnije od vas

Još jedan jasan pokazatelj da ste mu vi prolazna stavka u životu je taj da mu vi niste prioritet. Ako vam se čini da će pre dan provesti raspremajući garažu nego da pođe sa vama u šetnju, jasno je koliko vremena je voljan da vam posveti. Ako ste na samom dnu njegove liste važnosti, ne treba na njoj u tom slučaju uopšte ni da budete.

Pročitajte još: Da li su ZALJUBLJENI racionalni? HRABRIJI svakako jesu!

Nikad ne izlazite sa njim

Ako se vaše viđenje svodi na noćna maženja, razmislite ponovo da li takvo ponašanje vodi ka pravoj vezi. Da li ste nekad izašli sa njim u grad, u bioskop, u šetnju? Ako je odgovor NE, to je znak da sa vama ne želi da bude viđen, pre svega je ne želi da vas nekom koga zna predstavi kao svoju devojku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas