· · Коментари: 0
СЈАЈНА ВЕСТ

ДУГА ШЕТЊА: Нестали пас се вратио након ОСАМ ГОДИНА, власници у неверици (ФОТО)

НЕСТАЛИ пас се неким чудом поново спојио са својим власницима ОСАМ ГОДИНА након што је нестао из баште.

1641457890_pjimage--1-.jpg
Фото: Принтскрин/Фејсбук

Кокер шпанијел Кеси нестао је из свог дома у Мерстаму у Сарију 2013. Након што се тог марта вратила из шетње, отрчала је у дно баште и нигде је није било.

Њени очајни власници Стјуарт и Џејн мислили су да никад неће поново видети свог вољеног пса.

Невероватан сплет околности

Али осам година касније, одушевљени пар је примио вест да је Кеси пронађена након што је одведена код ветеринара у Чичестер и њен микрочип је скениран.

Сматра се да је Кеси, сада стара девет година, украдена и да се размножавала, а кући се вратила са три штенета.

Прочитајте још: Да ли је безбедно ШЕТАТИ ПСЕ ПО СНЕГУ? Најбољи савети за ниске температуре

У уторак се коначно поново спојила са својим власницима.

Фото: Принтскрин/Фејсбук

У емотивном посту објављеном на Фејсбуку, Стјуарт и Џејн су захвалили људима који су годинама подржавали њихов лов на Кеси.

„Желели бисмо само да кажемо велико велико хвала свим људима који су годинама помагали и дали нам подршку у покушају да пронађемо Кеси“, рекли су.

„Било је веома емотивно кад се вратила са три њена штенета са девет година. Пружамо јој пуно љубави и добро се слаже са нашим другим псом. Штенце смо дали у добре домове."

"Не могу вам довољно захвалити за сву вашу помоћ, једноставно је невероватно. Требало би да се направи филм. Био је то најбољи божићни поклон."

Они који су помогли у потрази за Кеси поздравили су новости као "дивну вест".

Једна особа је прокоментарисала: „Тако сам срећна и осећам олакшање због ње, њених штенаца и породице. Желим им само најбоље. Ово показује важност скенирања.“

Други је додао: "Добродошла кући, Кеси, јадна девојко, волела бих да си раније пронађена. Бар не мораш да трпиш више патње."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.