Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РАДНИЦИ

На УЖАС Микија Мауса највећи синдикат у ДИЗНИЛЕНДУ имају МАЧКЕ, да ли знате које још ЖИВОТИЊЕ тамо РАДЕ?

Волт Дизни деценијама зарађује на животињама, али не само правећи филмове о њима!

1602500543_Depositphotos_69250695_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Када у Дизниленду падне мрак 200 радника тек почињу да раде. Реч је мачкама које су "запослене" у овом забавном парку.

Радница Фото: Youtube/ screenshot mrcheezypop

Прочитајте још: МАЧКЕ не воле да се носе у РУКАМА, а ово су РАЗЛОЗИ

Главни посао крзнених радника је да ноћу лове мишеве који се, у забавном парку препуном хране и отпадака које остављају људи, размножавају невероватном брзином. Управо зато је управа Дизниленда на Флориди запослила 200 мачака.

Тајну је открио глумац Рајан Гослинг и испричао је да их тренирају да постану командоси и раде ноћу!

Ову тајну је први открио глумац Рајан Гослинг, који је глумио мускетара у филму ове компаније, јер је у једном ток-шоу програму испричао да је чуо, а онда и видео запослене мачке у Дизниленду. Он тврди да су маце посебно трениране да раде као командоси.

Ко их је пролетос хранио?
Током пролећа 2020. године многи посетиоци Дизниленда су потписивали петицију пошто су били забринути за мачке и уплашени да их нико не храни, јер је забавни парк био затворен. Међутим, саопштено је да мачке не треба хранити јер морају да лове!

Прочитајте још: Ако волите МАЧКЕ уживаћете у њеном друштву: Добри ЏИН чува газду боље од ПСА

Има их белих, црних, жутих, шарених попут тигрова, црно-белих као европских, сивих као руских и све се шуњају, вребају, шетају и спавају. Оне су толико популарне да имају, чак, и свој сајт, а "Дизниленд" продаје и мајице са њиховим сликама.

Прочитајте још: Јесте ли приметили слово М на челу? Пет разлога зашто су НАРАНЏАСТЕ МАЧКЕ толико посебне

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here's a #tbt photo to the time I had to fill in for that lazy seagull after he didn't show up for work.

A post shared by Cats of Disneyland (@disneylandcats) on

Поред мачака у Дизниленду "раде" и кокошке које је управа ангажовала са циљем уништења комараца. Ту је и велика колонија буба-мара које спашавају биљке о лишајева.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas