Oglas
· · Komentari: 0
MAČKE

Ako volite MAČKE uživaćete u njenom društvu: Dobri DžIN čuva gazdu bolje od PSA

Ovo su, zasita, posebne mačke. Izgleda kao mačka, a ima narav psa. Ogroma je, a ima karakter deteta.

1599720841_minecoone.jpg
Foto: Instagram/ screenshot we_love_mainecoonn
Oglas

Mejn kun su najveće mačke na svetu. Omiljena igra im je hvatanje loptice i donošenje gazdi. Da, to prilično liči na ponašanje psa.

Poreklom su iz SAD, tačnije države Mejn pa su tako i dobile ime "mejn rakukni" (maine coon). Imaju prekrasno krzno, velike šape i dlačice na ušima. Mogu biti svih boja osim čokoladne i lila. U prošlosti su bile opasni lovci na miševe, pa i zečeve. Hladnoća im ništa ne može!

Pročitajte još: Da li znate šta je CAT ZOOMIES? Vrlo je zabavno i - LOGIČNO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woop Woop! We had the best easter ever, and now we are welcoming April and little less snow ;) you had some fine days? :) ———————♡——————— 😘 DM me your #mainecoon picture for a feature on my profile 🐱🐈 ———————♡——————— Turn your notifications on to see our new post. ———————♡——————— Follow @we_love_mainecoonn for more! 😼 ———————♡——————— What do you think of this great Maine Coon? Drop an ❤️ in the comments if you agree 🙏. ———————♡——————— 📷 Via:@gustavbatman ———————♡——————— ———————♡——————— #mainecooncats #mainecoons #mainecooncat #mainecooncats #mainecoon_id #mainecoongram #mainecooncorner #mainecoonlovers #mainecoonkitten #mainecoonlovers #mainecoonstagram #mainecoon_feature #mainecoone #mainecoonoftheday #mainecoonsofinstagram #mainecoonsofig #mainecoonofig #mainecoonhouse #mainecoonlover #catstagram #cat #cats #kotenokmeйnkun #mэйnkun #meйn_kun #catlife #catworld #catering #catscatscats

A post shared by we love mainecoonn (@we_love_mainecoonn) on

Najveća prednost ove mačke je njena narav. Iako ogromna, čitavog života ostaje mače, nežno, pažljivo i ljupko. Glas je zvonak i to nije maca koja voli dugo da sedi u krilu. Naprotiv, puna je energije i rado prati gazdu u svim poslovima.

Onako veliki spreman je da živi u stanu, podjednako kao i dvorište i vezuje se za dom!

Ipak, mej kun je spreman da živi u stanu i bude zadovoljan podjednako kao u dvorištu. Volid a se zavlači u male prostore i u ušuškan spava. Veoma je vezan za prostor i veoma izdržljiv na hladnoću i toplotu.

Pročitajte još: NORA je HIT na Instagramu, jer odsvira "Gladnu sonatu" kada TRAŽI hranu! (VIDEO)

Jede sve i zahvaljujući dobrom apetitu može da dostigne težinu od 10 kilorgama. Prosečni životni vek je 15 godina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas