Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НИКО НЕ МОЖЕ ДА ПОГОДИ КОЈА РАСА ЈЕ У ПИТАЊУ: Необичан изглед овог пса мами погледе пролазника (ФОТО/ВИДЕО)

Њен необичан изглед изазива пажњу где год да крене

1712837612_FFFF.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Кики је мешанка коју је њен власник Роберт од миља назвао "Висх.цом Цорги" или "Франкен Схепхерд" захваљујући њеном препознатљивом изгледу. Робертова девојка Лиз донела је Кики чак с Филипина до њиховог дома у Едмонтону у Канади, променивиши чак три лета током више од 70 сати путовања. На срећу, уз доста посластица од пилећих нагетса и мажења, Кики је успела да пређе напоран пут од преко 11.000 километара, а сада живи срећно у главном граду канадске провинције Алберта.

Њен необичан изглед изазива пажњу где год да крене - с кратким ногама и дугим телом, те великом њушком попут овчара.

"Она је као оптичка илузија - има лице озбиљног вучјака и катке ноге“, каже власник Роберт, пре него што је објаснио шта јој заиста даје изглед најсличнији немачком овчару или коргију. "У нашим шетњама с псима људи су увек збуњени када је виде - да ли је она корги? Мини-вучјак? Где је остатак кучета?“

Невероватно, али Кики није ниједна од раса са којима је скоро свакодневно упоређују, већ мешавина раса укључујући обичног филипинског уличног пса.

"Кики је мешавина расе белгијски малиноа и аспин. Аспин је скраћеница од "Асонг Пиноја", како се назива филипински улични пас", објаснио је Роберт. Са око седам година, Кики је ушла у њихове животе у посебно тешком тренутку за Лиз, када је њен отац преминуо, чиме је постала још важнији део породице.

Роберт и Лии често деле несташлуке своје Кики на Инстаграму. Овде деле све њене авантуре, од шетње по заласку сунца до провере снега и слојевитог облачења.

Недавно је Роберт одлучио да подели њену слику на Реддиту, у одељку где људи објављују слике и видео-снимке необичних раса паса и мешанаца.

Веома брзо је постала, а кориснике Реддита привукле су њене карактеристичне особине. "Сто посто слаткица", рекао је један коментатор, док је други написао: "Све што видим је добар пас!" а трећи додао: "Глава јој је тако величанствена, а остатак сладак."

(24седам)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas