Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
пси

ОВЕ РАСЕ ПАСА СУ ПРАВИ ПОРОДИЧНИ ПСИ: Сјајно се слажу са децом и врло су одани

Ако желите да набавите пса, овај списак ће вам дефинитивно сузити избор.

1645524976_baby-gb704ecddb_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Све више породица се одлучује да удоми пса - и то са разлогом! Одани су, верни и волеће вас више од себе. Они ће вам улепшати сваки дан. Ако сте засновали породицу, сигурно сте се питали које расе више од осталих воле децу и које ће бити идеална опција за ваш дом.

1. Пудла

Пудле су мале, љупке, интелигентне и врло лако ћете успети да комуницирате са њима - нису тврдоглаве и  слушаће вас. Осим тога, пудле се не лињају, па нећете морати често рибати кућу. Уз то су јако друштвене и биће одани пријатељи вашој деци.

Фото: пинтерест

Прочитајте још: ОТКРИВАМО: 5 врста "ЉУДСКЕ" ХРАНЕ коју ТРЕБА ДА ДЕЛИТЕ СА СВОЈИМ ПСОМ

2. Немачки овчар

Они су са разлогом једна од најпопуларнијих породичних паса. По својој природи, немачки овчар је заштитник, а уз то  спада у најинтелигентније расе. Дресура им не пада тешко па се зато користе за потрагу људи и у полицији као помоћ у потрази за недозвољеним супстанцама и несталим особама. Као ни пудлама, дресура им не пада тешко. Захтевају више физичке активности и менталне вежбе.

3. Златни ретривер

Стрпљиви, дружељубиви, весели - радо прилазе странцима и идеална су опција ако имате пуно пријатеља и ако вам често долазе гости. Они ће само желети да вас развеселе и усреће, па су још захвалнији за дресуру. Златни ретривери брзо схватају где им је место у кући и како би требало да се понашању у њој.

Прочитајте још: НАЈНОВИЈЕ СТУДИЈЕ ДОКАЗАЛЕ: Мажење пса побољшава ВЕШТИНЕ РАЗМИШЉАЊА

4. Шкотски овчар

Шкотски овчари су изутетно сталожени и мирни. Одани су породици којој припадају и просто одишу ентузијазмом. Баш као немачки овчари, заштитнички су настројени према својим власницима. Оно што је заједничкој овој и осталим расама са списка јесте лака дресура.

5. Патуљасти континентал епањел - папилон

Симпатични и малени, ови пси су добили име по карактеристичним ушима које су велике и шиљате. Они себе доживљавају као велике псе, иако су малецки. Овој неодољиво слаткој раси учење не пада тешко и лако ће савладати све задатке које им будете задали.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas