Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЉУБИМЦИ

Ово су кључне чињенице које сваки власник паса мора да зна: Неке од њих ће вам сломити срце

Постоји неколико кључних чињеница које морају бити познате сваком власнику паса и никада их не сме заборавити и занемарити

1605026201_psi.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Уколико се одлучите да усвојите пса, спремите се на дуго путовање пуно срећних тренутака, али и оних који ће вам сломити срце.

Прочитајте још: Симбол Аја Софије, МАЦА ГЛИ, се опростила од свих ОВИМ ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА (ФОТО)

Оног тренутка када схватите да је ваш пас - ваш љубимац, али да сте ви њему цео свет схватићете и зашто је толико битно посветити му довољно пажње и љубави. 

- Води ме на нова места, како бих упознао нове пријатеље" - "Можда ћу се у почетку уплашити од њих, али ако ме држиш уз себе кроз сва нова искуства, научићу да будем поверљивији када су други у питању. Заиста волим да упознајем нове пријатеље.

Фото: Деспоситос

- Не одбацуј ме када нови чланови породице пристигну" - "Они су и моја породица. Ја ћу их волети и поштовати исто колико волим и поштујем тебе.

- Не љути се на мене када ти скочим у наручје" -Толико те волим да некад просто не могу да одолим свом узбуђењу и жељи да те загрлим.

Научи ме новим стварима - Волим да те чиним срећним, зато ме научи шта би волео да радим. Учење је одлична вежба и ја то волим исто колико и трчање по парку

 

Фото: Деспоситос

- Немој да губиш стрпљење и да одустајеш од мене - Не разумем твој језик, али се трудим колико год могу да научим. Дај ми времена да разумем шта желиш од мене, јер све што ја желим јесте да ти удовољим.

- Не искаљуј свој бес на мени - Без обзира на то какав ти је дан био, ја сам увек срећан што те видим и учинићу све да твој дан буде бољи.

- Дај ми простора када сам уплашен - Увек се осећам боље када сам са тобом и понекад ми треба тренутак пре него што схватим да ме нове ствари неће повредити.

- Без обзира колико си заузет, покушај да проведеш мало квалитетног времена са мном" - Ово је заправо оно чему се радујем највише, јер сваки минут са тобом мени значи много.

- Не остављај ме напољу када је претопло или хладно - "Немам где да одем како бих се охладио или загрејао, а не могу да побегнем од тебе чак и када сам у очајној ситуацији.

Фото: Деспоситос

- Не заборави мале ствари које ме чине срећним и здравим - Моје шапице боле ако су ми нокти предугачки и осећам се много боље ако ми је крзно чисто. Могу се чак и разболети ако су ми зуби превише прљави. То је само неколико твојих минута, а мени много значе.

- Веруј ми - Ја теби верујем целим срцем, молим те веруј и ти мени. Ти си мени цео свет.

- Немој се дуго љутити на мене - Имаш свој посао, пријатеље, своју забаву, ја имам само тебе.

- Причај са мном - Можда не разумем твој језик и твоје речи, али разумем говор тела и твој тон.

- Увек ме третирај са нежношћу - Буди сигуран да никада нећу заборавити како се опходиш према мени. Што ме више волиш, то ће јача бити наша веза.

Молим те, не ударај ме - Запамти да ја имам зубе којима лако могу да сломим чак и кости у твојој руци, али сам одлучио да те не гризем јер те волим. Ако сам погрешио, нисам желео да те учиним љутим, зато ми помози да схватим, како то не бих поновио. Радије бих те изљубио

- Потруди се да знам када сам урадио праву ствар - Ништа на овом свету неће ме учинити срећнијим. Могу да осетим када си задовољан са мном и ако знам шта сам урадио да ти будеш срећан, можеш се кладити својим животом да ћу то урадити поново, и поново, и поново...

Фото: Деспоситос

- Обрати пажњу на мене ако се чудно понашам- Пре него што ме прекориш зато што сам лењ или не сарађујем са тобом, прво провери да ли ме нешто мучи. Моје срце можда стари и можда се не осећам добро, а можда ме нешто и боли.

- Брини о мени и када остарим исто колико си бринуо када сам био штене - Када сам био мали, проводио си са мном мого времена мазећи ме и додирујући моје мекано крзно. Моје крзно можда више није тако мекано и можда више нисам мали, али моја љубав према теби је само порасла.

 

Прочитајте још: Сто пута се вози аутом и СТО пута ЦВИЛИ, па докле више? Док не урадите СЛЕДЕЋУ ствар

- Крени са мном на тешко путовање - Разумем да ти је тешко, али молим те остани са мном до самог краја. Све је боље, лакше и сигурније за мене ако си са мном. Запамти, волим те.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas