Oglas
· · Komentari: 0
PSI

Sto puta se vozi autom i STO puta CVILI, pa dokle više? Dok ne uradite SLEDEĆU stvar

Zašto psi cvile dok se voze kolima? Ovo je pitanje na koje je konačno dobijen odgovor!

1598207642_autopas.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Sigurno ste primetili da gotovo svaki pas počne da cvili čim uđe u automobil. I tako svaki put isti pas cvili kada uđe u isti automobil. Zašto?

Pročitajte još: I PAS može da doživi TOPLOTNI UDAR? Naučite kako da mu POMOGNETE

Dresiran Foto: Piksabej

Prvi razlog je uzbuđenost. Pas je toliko srećan što je sa vlasnikom ponovo krenuo u neku avanturu da ne može da dočeka da stigne!

Cvile od velike sreće i silnog uzbuđenja!

Jedan od načina da se pas odvikne od cviljenja u automobilu je da ga često vozite kolima, pa i onda kada idete da obavite neki kratak posao. Ako se pas svakodnevno vozi automobil će mu postati obična stvar i neće očekivati da će doživeti nešto posebno.

Vozite ga češće.

Automobil je, inače, za pse najopasnije mesto na kojem mogu da se nalaze. Pošto se sve oko njih mrda oni su spremni da reaguju, skoče ukoliko je otvoren prozor ili laju i time uplaše vozača.

Pročitajte još: Da li je opasno za ZDRAVLJE da PAS SPAVA SA NAMA U KREVETU? Ovo je odgovor

Zbog toga je važno da ne dozvolite da se pas u autu dosađuje, pa ako ne spava, onda se igrajte sa njim.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas