Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИЈАТЕЉИ

Пет НЕВЕРОВАТНИХ СТВАРИ које пси могу ДА ОСЕТЕ КОД ЉУДИ: Они нас читају као књигу! НЕПОГРЕШИВО!

Шта је то што пси могу да нањуше, а људи често не могу ни да претпоставе? За неке од њих већ знате, а неке ће вас прилично изненадити.

1648474408_man-gabe24466c_1280.jpg
Пхото: Пиxабаy
Oglas

Добро је познато да пси могу да осете ствари које људи не могу, просто способни су да их одлично нањуше.

Није случајно што они од неких људи беже главом без обзира, а неке људе не пуштају на миру.

Такође, пси ће увек реаговати пре временских непогода и катастрофа, али ће се и другачије понашати ако примете нешто чудно код својих власника.

Које су то ствари које пси могу да осете?

Расположење

Ваш пас може и те како да осети ваше расположење. Тако ће и он бити под стресом ако сте ви или ће постати наметљив ако осети да сте тужни. Такође, бројни тренери приметили су огромну разлику у резултатима паса зависно од расположења тренера.

Пажња

Пси су врло интелигентне животиње и знају када ви не обраћате пажњу на њих. Пси знају када је најбоље време да направе неки лукав потез, јер знају кад не гледате иако сте у истој просторији. Да, тако нестаје ваш сендвич!

Пхото: Пиxабаy

Неједнакост

Једно недавно истраживање у ком су истраживачи упарили псе и задали им исту команду открило је неједнакост у реакцијама. Један је након тога добио посластицу, а други није. Онај пас који није добио укусну посластицу убрзо је престао да испуњава ту наредбу и није више обраћао пажњу на истраживача.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЖУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији

Болест

Иако многи власници могу гарантовати за своје љубимце да им служе као одлична утеха када су болесни, доказано је и да пси могу намирисати ћелије рака, и то у узорку крви. Лекари и научници се тако надају да ће се у скорој будућности моћи ослањати на псећи њух за боља тестирања рака.

Лаж

Једно јапанско истраживање открило је да су пси способни да науче да не верују људима који лажу. Другим речима, пси могу да препознају када су преварени и науче да не верују особи која их је преварила.

БОНУС ВИДЕО:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas