Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДРАМА

ШТА НИЈЕ У РЕДУ? Породица је купила пса, али је ветеринар ПОЗВАО ПОЛИЦИЈУ чим га је видео (ФОТО)

Су Јун је из Кине и живи у Јунану. Она и њена породица већ дуже време расправљају о набавци пса. Једног дана су отишли у продавницу кућних љубимаца да га пронађу. Једно слатко и пахуљасто штене јој је привукло пажњу.

1636038930_450.png
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Уопште нису морали дуго да размишљају о томе: ово штене је ишло кући са њима. Пре него што су кренули кући, породица је питала менаџера продавнице о каквом се псу ради. Самоуверено је одговорио да је то тибетански мастиф. Назвала га је Блеки.

Чудно понашање

Када су стигли кући, Су је схватила да је понашање штенета веома јединствено, другачије од других паса. Пас је имао огроман апетит. Штене је сваки дан јело две канте тестенине и картонску кутију пуну воћа. Слатко штене је такође лајало на чудан начин. Није звучало као нормално „вау“, већ више као врисак.

Прочитајте још: ЧУДНОВАТЕ СМРТИ: Сваке године, гомиле Јапанаца се удави пиринчаним колачем и то је само ВРХ ЛЕДЕНОГ БРЕГА

Менаџер продавнице им је већ рекао да су тибетански мастифи посебна раса, тако да Су није много размишљала о томе. Мали слатки Блеки је очигледно уживао са Су и њеном породицом која се с љубављу бринула о њему.

Велики пас са оштрим зубима

Једног дана пас је почео да се понаша веома чудно. Цела породица је била шокирана. Мали слатки Блеки је стајао на две ноге! И више није био баш „мали“. Када је напунио две године, већ је био дугачак метар и имао више од 110 кила.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Нат Гео WИЛД

Тибетански мастиф је велика раса паса, али ово је био екстреман случај. Породица је такође схватила да мали слатки Блеки има огромне зубе. Најважније је да очњаци нису личили на псеће зубе. Колико год да је био дружељубив и сладак, бринули су се да би могао некога да нападне и угризе. 

Ветеринар

Су и њена породица су одлучили да Блекија одведу код ветеринара. Ветеринар је одмах позвао полицију и са породицом поделио тужне вести: ово је био последњи пут да виде свог вољеног љубимца.

Ветеринар је почео да поставља бројна питања породици о штенету, попут одакле је дошао, каква је била исхрана, колики је био у почетку, како се понашао итд. Недуго затим полиција је дошла да га одведе. Дакле, у чему је био проблем? Блеки није био пас. Био је азијски црни медвед.

Фото: Пиксабеј

Црни медвед

Азијски црни медвед је угрожена врста која је скоро изумрла. Пошто се жуч медведа може користити у медицинске сврхе, људи их често хватају и убијају. У Кини постоји закон који каже да полиција мора заштитити ове угрожене врсте. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas