Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

5 најчешћих грешака које правимо приликом бирања купаћег костима: Обратите пажњу и стајаће вам као саливен

Дошло је време за бирање купаћих костима

1718541237_shutterstock_1967212150.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ретко ко се не радује летњој сезони и не прижељкује дуге, топле дане на плажи. Међутим, као и сваки период године и овај носи своје проблеме, углавном везане за избор купаћег костима.

Када купујете купаћи костим, требало би да имате на уму неколико најчешћих грешака. А ево које обавезно морате да избегнете:

Не купујте "мало већи" купаћи костим

Због страха од истицања наводних проблематичних подручја, многе жене купују бикини или купаћи костим који је превише широк.

То није добра идеја, јер се тканина додатно растеже у води. Често ношење такође ће да га брзо прошири. Дакле, кад купујете купаћи костим, припазите да буде мало ужи, а не преширок - тада ћете га много дуже носити.

Не истичете своје адуте

Купаћи костим је купљен, али не осећате се пријатно у њему. Можда сте се купујући превише водили новим трендовима, а не много важнијим чињеницама. То може да вас исфрустрира током куповине и да резултира погрешним избором.

Постоји велики избор стилова када су у питању трендови купаћих костима, који наглашавају различите делове тела. Зато размислите шта вам се посебно свиђа на вашем телу и према томе одаберите модел.

Прекасно крећете у потрагу

Нови трендови одеће за плажу увек долазе у продавнице од априла. Ако у потрагу кренете тек у августу, нећете имати среће и добићете само робу коју нико други није хтео.

Зато, ако постоје одређене марке чије купаће костиме волите, претплатите се на њихов неwслеттер - тада ћете бити у току са свим новостима.

Увек купујете црне купаће костиме

Наравно, црна је увек ласкава - али такође може врло брзо да изгледа досадно. Осим тога, црна брзо изгледа и прилично оштро, посебно на бледој кожи.

Зато будите храбрији! Након што пронађете свој савршени крој, такође можете да експериментишете са бојама и узорцима. Уосталом, одећа за плажу требало би да има једну ствар: да буде забавна и да учини ваше време на плажи још пријатнијим.

Имате нереална очекивања

Свакодневна проматрање савршено грађених девојака на Инстаграму и слично лако доведе до фрустрације при испробавању купаћих костима - увек имате у глави како би тело за плажу требало да изгледа.

Ипак, немојте се ни у ком случају упоређивати с другима. Лепи сте баш такви какви јесте!

(Блиц жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas