Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Давно заборављење фотографије: Ево како је БУБА МИРАНОВИЋ изгледала у купаћем '93. године

Погледајте певачицин стил и фигуру пре 30 година

1661950194_buba-miranovic-foto-reprint-sabor.jpg
Фото: Репринт/Сабор
Oglas

Биљана Босиљчиц познатија под естрадним именом Буба Мирановић била је једна од најпознатијих певачица на нашим просторима деведесетих година прошлог века.

Каријеру је започела као манекенка а 1989. године снимила је своју прву плочу и касету са тада већ прослављеним мужичким именом домаће музике Драганом Александрићем.

Почетком деведесетих, тачније 1992. године прелази у продукцију "Зам" и издаје албум "Шу,шу". Од тог тренутка њена каријера креће узлазном путањом, што је довело и до албума из 1996. који се снимила у сарадњи са Милијем и Марином Туцаковић, који је био и најпопуларнији до тад.

Од тог периода па све до 2008. године када се повукла из медија, снимила је јос 5 албума од којих је један заслужено освојио и "Оскар популарности".

Прочитајте још: ПОЛИЦИЈСКИ АУТО, КОЖЊАК И ПИТ БУЛ: 8 хит креација из ДАРИНОГ бутика из '95 (ФОТО)

У време своје највеће популарности Буба је са "Сабором" из 1993. поделила свој "бутик". Заправо, певачица се сликала у својим омиљеним одевним комбинацијама, али показала и своје омиљене купаће костиме, односно шта она највише воли да носи када летује по популарним летовалиштима.

Фото: Репринт/Сабор

Пошто у време давања интервјуа није било времена да се "скокне" до мора, послужио је у базен у хотелу Југославије. Ову фотографија у амбијенту "холивудског стила" краси певачица у хаљини која је цела сашивена од растегљивог свиленкастог материјала, а главни украс су низови белих перли.

Фото: Репринт/Сабор

Без обзира да ли је лето или зима Буба своје бунде од беле или црне канадске лисице никада није склањала. Како је рекла: "никад се не зна, може да захлади". Међутим, није околишала да отркије малу тајну, а то је да испод бунде нема ништа.

Фото: Репринт/Сабор

После луксузне бунде, певачица је приказакла и један од својих омиљених комплета. У питању је цветни комплет јарких боја, који би био потпуни хит и ове летње сезоне. Мини сукња од стреча и памучна блуза везана око струка у машну само је истакла певачицину лепоту.

Фото: Репринт/Сабор

Међутим, позната певачица је свакако показала да је 2у1 и фина дама у цветном комплету али и права темпераментна женска за воланом моћног "коња" на четири точка. У слику се савршено уклапају тесне испране фармерке, кожна јакна, од најфиније танке коже, асиметричног кроја која је на све то украшена златним нитнама. Међутим, не можемо умањити и значај чипкастог прслучића, накита, наочара али ни ципела на овој фотографији.

Прочитајте још: ХАНИ О ДЕЧКУ ПРЕ ЖЕЉКА МИТРОВИЋА: "Решила сам да га преболим, а онда смо се ИЗНЕНАДА срели на улици..." (ФОТО)

Коначно, најслађе за крај. По овим фотографијама види се да се Буба некада бавила манекенством. Линији и држању тада није имало шта да се замери, као ни избору купаћег костима, а верујемо да су читаоци уживали и те деведест треће године, као и данас.

Фото: Репринт/Сабор

Фото: Репринт/Сабор

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas