Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

Будите праве заводнице: Шминка која је у тренду овог пролећа

Зима је прошла, а са њом одлазе и трендови који су карактеристични за ово годишње доба

1616252730_sminka.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Сунчани и ведри дани просто захтевају јаке и интензивне боје, како у нашој одећи тако и шминкању. Ако се до сада нисте усудиле да експериментишете са јарким бојама и сеxy пролећним изгледом, прочитајте пар савета које вам доносимо. 

Прочитајте још: Како постићи мачкасти изглед очију (ВИДЕО)

Црним крејоном

Фото: деспоситос

Извуците јако танку мачкасту линију која ће пратити сам корен трепавица. Наравно, пре него што се баците на исцртавање очију, нанесите подлогу, пудер и руменило. За исцртавање линије можете користити кремасти крејон или класични црни ајлајнер са изразито танком и прецизном четкицом.

Додајте сенку 

Када се црна линија осуши, нагласите је и подебљајте неком интензивном и богатом нијансом попут боје ментола, тиркизне, жуте или наранџасте.

Нека ваше очи буду у првом плану

Истакните обрве. Ако имате ређе обрве или ипак желите да их ублажите, четкицом их ''премажите'' пудером у камену који је нијансу до две тамнији од вашег тена. Тако ћете постићи утисак уредних и природних обрва које ће се стопити са остатком лица.

Прочитајте још: Викторија Бекам најављује: Боја за пролеће-лето 2021. коју ћемо носити (ФОТО)

Играјте се бојама

Без обзира на то што сте на капке нанели колоритно богат ајлајнер, допуштено је и усне нагласити интензивном бојом. Заправо, ове сезоне је то велики хит. Комбинујте  тиркизни сенку са кармином за усне у цигла боји, наранџасту сенку са светло црвеним кармином и жуту са наранџастим кармином. Играјте се бојама јер су дани када је било допуштено наношење интензивне боје на само један део лица, одавно иза нас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas