· · Коментари: 0
ХАЉИНЕ

Чаробно и женствено: Уз ове хаљине пролеће 2021. биће непоновљиво

Послушајте светског креатора Александра МекКвива, јер предлаже моделе у којима ће све жене бити лепе.

1607533472_Alexander.PNG
Фото: Youtube/ screenshot Alexander McQueen

Струкиране хаљине, широке сукње и веома занимљиви сакои - тако МекКвин види следећу годину.

Прочитајте још: Мосцхино је направио НАЈНЕОБИЧНИЈУ ТОРБУ на свету: Да ли бисте је носили? (ФОТО)

Фото: Youtube/ screenshot  Alexander McQueen

Хаљине са истакнутим струком стоје свим женама, пошто визуелно сужавају силуету. Овакви модели су женствени, а поготово са деколтеима који подсећају на веселе шездесете године 20. века. Деколте је дубок и раскошан, у облику латиничног слова "В".

Сукње су широке...

Сукње су широке, као некадашње са жипонима. Дужина је испод колена, што ће многе изненадити. Међутим, добро је познато да мушкарци мисле да је занимљивије оно што не виде, већ само наслућују...

Боје су пастелне, цветне, умочене у фарбу...

Најзанимљивије су, ипак, боје. Уз вечиту црну и цветне дезене, МекКвин предлаже нежне боје. Светлих нијанси, а поруб сукње је умочен у фарбу. Јарко црвени поруб чини да дама изгледа бајковито.

Прочитајте још: Сакрива килограме, изгледа скупо и иде уз све! Ова СУКЊА је модни МУСТ ХАВЕ ове ЗИМЕ! (ФОТО)

Сако је за наредну годину "маст хев", али не мора да буде класичан. Напротив, изузетно занимљив крој, уврнутог и преплетеног блејзера, са машнама, нуди овај британски креатор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.