Oglas
· · Komentari: 0
HALJINE

Čarobno i ženstveno: Uz ove haljine proleće 2021. biće neponovljivo

Poslušajte svetskog kreatora Aleksandra MekKviva, jer predlaže modele u kojima će sve žene biti lepe.

1607533472_Alexander.PNG
Foto: Youtube/ screenshot Alexander McQueen
Oglas

Strukirane haljine, široke suknje i veoma zanimljivi sakoi - tako MekKvin vidi sledeću godinu.

Pročitajte još: Moschino je napravio NAJNEOBIČNIJU TORBU na svetu: Da li biste je nosili? (FOTO)

Foto: Youtube/ screenshot  Alexander McQueen

Haljine sa istaknutim strukom stoje svim ženama, pošto vizuelno sužavaju siluetu. Ovakvi modeli su ženstveni, a pogotovo sa dekolteima koji podsećaju na vesele šezdesete godine 20. veka. Dekolte je dubok i raskošan, u obliku latiničnog slova "V".

Suknje su široke...

Suknje su široke, kao nekadašnje sa žiponima. Dužina je ispod kolena, što će mnoge iznenaditi. Međutim, dobro je poznato da muškarci misle da je zanimljivije ono što ne vide, već samo naslućuju...

Boje su pastelne, cvetne, umočene u farbu...

Najzanimljivije su, ipak, boje. Uz večitu crnu i cvetne dezene, MekKvin predlaže nežne boje. Svetlih nijansi, a porub suknje je umočen u farbu. Jarko crveni porub čini da dama izgleda bajkovito.

Pročitajte još: Sakriva kilograme, izgleda skupo i ide uz sve! Ova SUKNJA je modni MUST HAVE ove ZIME! (FOTO)

Sako je za narednu godinu "mast hev", ali ne mora da bude klasičan. Naprotiv, izuzetno zanimljiv kroj, uvrnutog i prepletenog blejzera, sa mašnama, nudi ovaj britanski kreator.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas