Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХАЉИНЕ

Цветне хаљине које прикривају мане и истичу предност женског тела (ФОТО)

Стефан Ђоковић је недавно је представио нову колекцију, под називом Dolce Vita (сладак живот).

1622459399_SDj.png
Фото: Д. Стевић
Oglas

Фотографије модела настале су у "Плавом возу", а на свакој од њих приметили смо хаљине, па смо Ђоковића питали да ли се овај пут одлучио само за њих:

Прочитајте још: ЖУТА ХАЉИНА је посебно популарна, а треба да је прате ови тонови ШМИНКЕ

Романтичне хаљине

- Романтични кројеви сачињавају колекцију, сукње дужине испод колена, пуф рукави, карнери, ванвременски ретро шик преклоп хаљина и пинап корсетних хаљина, са детаљима који их чине другачијим. Претходна колекција била је претежно базирана на оделима, тако да сам ову ипак посветио хаљинама. Трудио сам се да комади буду, уз различиту стилизацију, носиви од јутра до вечери и самим тим нису нешто што ћете обући само једном.

Материјали су од вискозе, памука и свиле.

Прочитајте још: Да ли се БОХО СТИЛ вратио? Кендал Џенер најављује нови летњи тренд (ФОТО)

Које материјале сте користили?

- Искључиво природне попут вискозе, памука и свиле. Веома је битно да у предстојећим топлим месецима на себи имамо квалитетне и природне материјале.

Фотографије су настале у Плавом возу Фото: Д. Стевић

Делује нам као да су модели из нове колекције носивији у свакодневном животу од претходних...

Хаљине са стилом

- Да, као и претходна колекција, и ова је ready to wear, свакодневна одећа, али она која одише стилом. Иако нема веза и тешких чипки, у њој ћете итекако остати примећени. Сама ситуација у свету диктира свим модним брендовима да се понашају у складу са њом. Женама су потребни квалитетни комади који се могу носити више пута и на више начина.

Прочитајте још: ЧЕТИРИ летња тренда која ћемо виђати на улицама: Један је из 80-их и већ нас је освојио (ФОТО)

Због чега сте нову колекцију назвали Dolce Vita?

- Колекција за пролеће/лето 2021. инспирисана је љубављу за животом, хедонизмом, лепотом коју тражимо и у малим и у великим стварима. Веома је инспирисана шездесетим годинама и отуда назив по Фелинијевом чувеном филму.

Колекција је романтична Фото: Д. Стевић

Све хаљине одишу романтиком. Да ли тако видите данашње жене?

- Одувек сам тако видео жене, као симбол лепоте и романтике. Моја одећа је ту да жену учини још лепшом, да не преузме акценат са ње саме, да се у њој осећа удобно, женствено али и моћно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas