Oglas
· · Komentari: 0
HALJINE

Cvetne haljine koje prikrivaju mane i ističu prednost ženskog tela (FOTO)

Stefan Đoković je nedavno je predstavio novu kolekciju, pod nazivom Dolce Vita (sladak život).

1622459399_SDj.png
Foto: D. Stević
Oglas

Fotografije modela nastale su u "Plavom vozu", a na svakoj od njih primetili smo haljine, pa smo Đokovića pitali da li se ovaj put odlučio samo za njih:

Pročitajte još: ŽUTA HALJINA je posebno popularna, a treba da je prate ovi tonovi ŠMINKE

Romantične haljine

- Romantični krojevi sačinjavaju kolekciju, suknje dužine ispod kolena, puf rukavi, karneri, vanvremenski retro šik preklop haljina i pinap korsetnih haljina, sa detaljima koji ih čine drugačijim. Prethodna kolekcija bila je pretežno bazirana na odelima, tako da sam ovu ipak posvetio haljinama. Trudio sam se da komadi budu, uz različitu stilizaciju, nosivi od jutra do večeri i samim tim nisu nešto što ćete obući samo jednom.

Materijali su od viskoze, pamuka i svile.

Pročitajte još: Da li se BOHO STIL vratio? Kendal Džener najavljuje novi letnji trend (FOTO)

Koje materijale ste koristili?

- Isključivo prirodne poput viskoze, pamuka i svile. Veoma je bitno da u predstojećim toplim mesecima na sebi imamo kvalitetne i prirodne materijale.

Fotografije su nastale u Plavom vozu Foto: D. Stević

Deluje nam kao da su modeli iz nove kolekcije nosiviji u svakodnevnom životu od prethodnih...

Haljine sa stilom

- Da, kao i prethodna kolekcija, i ova je ready to wear, svakodnevna odeća, ali ona koja odiše stilom. Iako nema veza i teških čipki, u njoj ćete itekako ostati primećeni. Sama situacija u svetu diktira svim modnim brendovima da se ponašaju u skladu sa njom. Ženama su potrebni kvalitetni komadi koji se mogu nositi više puta i na više načina.

Pročitajte još: ČETIRI letnja trenda koja ćemo viđati na ulicama: Jedan je iz 80-ih i već nas je osvojio (FOTO)

Zbog čega ste novu kolekciju nazvali Dolce Vita?

- Kolekcija za proleće/leto 2021. inspirisana je ljubavlju za životom, hedonizmom, lepotom koju tražimo i u malim i u velikim stvarima. Veoma je inspirisana šezdesetim godinama i otuda naziv po Felinijevom čuvenom filmu.

Kolekcija je romantična Foto: D. Stević

Sve haljine odišu romantikom. Da li tako vidite današnje žene?

- Oduvek sam tako video žene, kao simbol lepote i romantike. Moja odeća je tu da ženu učini još lepšom, da ne preuzme akcenat sa nje same, da se u njoj oseća udobno, ženstveno ali i moćno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas