Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
кожа

Да ли и ви имате проблем са ПОДОЧЊАЦИМА? Ево како да их ублажите

Жене широм света покушавају да пронађу најефикаснији метод за уклањање тамних колутова око очију, почев од малих трикова из кућне радиности преко скупих крема и козметичких третмана па све до посете естетском хирургу.

1596095437_Depositphotos_373673714_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Откривамо вам најделотворније методе за блистав изглед!

Тамни колутови око очију превасходно су естетски проблем јер говоре о непроспаваним ноћима, стресу или превеликом уносу кафе, никотина и алкохола. Такође, могу да укажу на здравствени проблем с бубрезима или срцем, да настану због слабе циркулације у области око очију, али и да буду ствар генетике.

Прочитајте још: Ovo je jedno od OMILJENIH LETOVALIŠTA SRBA! Masaže dostupne svima NON STOP, a test na koronu NE TREBA (FOTO)

Чај од камилице смањује надувеност

Као прву помоћ, козметичари препоручују хладне облоге од две кесице чаја од камилице које директно стављате на очи, као и стари трик – две кашике које сте претходно ставили у замрзивач на 10 минута, а потом на очи. Осим што ће помоћи код ублажавања подочњака, смањиће и надувеност и оток.

Подочњаци не могу никада да нестану, али могу да се ублаже!

Када је време за креме?

Стручњаци се слажу да би с коришћењем крема против подочњака требало почети већ око 25. године, и то прво с лаганим флуидима и антиридима, а с годинама се прелази на јаче и агресивније препарате за ову област.

Фото: Депосит

Прочитајте још: Овај део ШМИНКЕ најмање кошта, а значи много, добићете СВЕЖ и ОДМОРАН ИЗГЛЕД за неколико секунди

Креме се благо мажу око очију, никако не смеју да се агресивно утрљавају и наносе се на чисто лице.

Посебно су добре оне које имају ефекат хлађења јер то ублажава подочњаке. Иако постоје разноразни препарати за избељивање тамних кругова око очију, сви они дају одређене ефекте док се користе, а чим се престане с њиховом употребом, ствари се врате на старо.

Коректор се утапкава, не размазује!

Паметно изаберите коректор

И шминка може да помогне у прикривању тамних колутова. За ову сврху идеални су лагани кремасти коректори јер су они у стику прегусти и још више наглашавају тамне колутове.

Прочитајте још: Ове производе ЛЕТИ треба да ИЗБЕГАВАТЕ како не бисте ОШТЕТИЛИ КОЖУ

Исувише светао коректор може још више да истакне подочњаке, па бирајте боје које су сличне вашем тену. Најбоље је да их неутралишете жућкастим и беж нијансама. Коректор наносите на подочњаке тако да га нежно утапкате домалим прстом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas