Oglas
· · Komentari: 0
šminka

Ovaj deo ŠMINKE najmanje košta, a znači mnogo, dobićete SVEŽ i ODMORAN IZGLED za nekoliko sekundi

Volimo jednostavne, a delotvorne mejkap trikove koji u momentu dižu naš izgled i čine da delujemo svežije i odmornije.

1595854301_Depositphotos_13370710_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Svetla olovka u boji kože ili čak beloj vizuelno čini oči većima, ali istovremeno čini da sitne borice oko očiju budu manje primetne, i čitavom licu daje jedriji i blistaviji izgled.

Pročitajte još: NA NAJLEPŠOJ PLAŽI SOMA BEJA: Izvan buke i gužve, parče raja umočeno u Crveno more (FOTO)

Foto: Deposti

Šminkeri ovaj trik zovu i "optičko podmlađivanje", a dovoljno je da svetlu olovku nanesete na vodenu liniju donjeg kapka. Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa svetlim nijansama roze i boje zlata.

Stručnjaci tvrde da će ovo neutralisati i znakove mamurluka i neispavanosti, te da će učiniti podočnjake manje primetnim.

Pročitajte još: Ove proizvode LETI treba da IZBEGAVATE kako ne biste OŠTETILI KOŽU

Koliko je zapravo ova mala caka efikasna najbolje pokazuju fotografije devojaka koje su u potpunosti našminkane, a ipak bez bele olovke izgledaju iznurenije, nego kada stave istu. Bela ili olovka boje kože pristaje svim damama bez obzira na ton kože, te boju očiju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas