Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дерматолошкиња поделила злата вредан савет: Урадите само једну ствар током туширања и нећете имати проблема са непријатним мирисом зноја

Открила је шта током туширања треба да кренемо да радимо како бисмо избегли непријатан мирис зноја

1661019557_299851955_5960944767266654_1810561439331452605_n.jpg
Oglas

Упркос редовном туширању и коришћењу разних антиперспираната, може се наставити проблем са знојењем и непријатним мирисом испод пазуха. 

Међутим, да бисте решили овај проблем, морате се посветити чишћењу корена длачица, а дерматолошиња је објаснила како:

- Важно је да се током прања регије пазуха усредсредите на чишћење корена длачица испод пазуха, које су склоне да формирају бактерије. По 30 секунди утрљавајте гела за туширање, на сваки пазух - наводи лекарка Гета Јадав и додаје:

Прочитајте још: Осам навика које практикујемо, а УБРЗАВАЈУ ПРОЦЕС СТАРЕЊА: Стручњаци откривају које ствари треба да избегавате

- Такође, важно је да се с времена на време мењате гел за туширање, а најбоље су купке на бази гликолне, млечне или бадемове киселине. Ти састојци ће уклонити мртве ћелије коже са површине којима се бактерије хране.

Међутим, упозорила је када не би требало да користимо ове производе:

- Не би требало да користите ове врсте производа након бријања, јер би могли да изазову иритацију. Оставите их за прво чишчење, а за бријање користите други производ. Такође, увек су бољи природни производи.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas