Oglas
· · Komentari: 0

Dermatološkinja podelila zlata vredan savet: Uradite samo jednu stvar tokom tuširanja i nećete imati problema sa neprijatnim mirisom znoja

Otkrila je šta tokom tuširanja treba da krenemo da radimo kako bismo izbegli neprijatan miris znoja

1661019557_299851955_5960944767266654_1810561439331452605_n.jpg
Oglas

Uprkos redovnom tuširanju i korišćenju raznih antiperspiranata, može se nastaviti problem sa znojenjem i neprijatnim mirisom ispod pazuha. 

Međutim, da biste rešili ovaj problem, morate se posvetiti čišćenju korena dlačica, a dermatološinja je objasnila kako:

- Važno je da se tokom pranja regije pazuha usredsredite na čišćenje korena dlačica ispod pazuha, koje su sklone da formiraju bakterije. Po 30 sekundi utrljavajte gela za tuširanje, na svaki pazuh - navodi lekarka Geta Jadav i dodaje:

Pročitajte još: Osam navika koje praktikujemo, a UBRZAVAJU PROCES STARENJA: Stručnjaci otkrivaju koje stvari treba da izbegavate

- Takođe, važno je da se s vremena na vreme menjate gel za tuširanje, a najbolje su kupke na bazi glikolne, mlečne ili bademove kiseline. Ti sastojci će ukloniti mrtve ćelije kože sa površine kojima se bakterije hrane.

Međutim, upozorila je kada ne bi trebalo da koristimo ove proizvode:

- Ne bi trebalo da koristite ove vrste proizvoda nakon brijanja, jer bi mogli da izazovu iritaciju. Ostavite ih za prvo čiščenje, a za brijanje koristite drugi proizvod. Takođe, uvek su bolji prirodni proizvodi.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas