Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Девојка је потрошила 70.000 динара како би увећала усне, а оне су изгледале овако: "Изгледам као птица" (ВИДЕО)

Естетске интервенције постале су све чешћи захтев многих широм света

1650040918_Untitled.jpg
Фото: принтсцреен/ Тик Ток/ гимарие
Oglas

Углавном се ради повећање усана, али и груди, сужавање носа, повећање груди...

У последње време на друштвеним мрежама можемо да видимо резлтате различитих захвата, међу којима су многи и неуспели. Тако је једна девојка на друштвеној мрежи Тик Ток поделила видео на коме показује како њене усне изгледају након лоше урађеног третмана све популарнијих "руских усана".

Прочитајте још: Како се носе најпопуларније фармерке пролећне сезоне? "Баггy" модел постао омиљен женама широм света (ФОТО)

На видеу је приметно да јој је горња усна толико велика да не може лепо да говори, а све време је плакала.

- Смејте се сада, плачите касније... 650 долара да изгледате као лепршава птица - написала је у опису видеа.

@гииимариеее1 Лаугх ноw, црy латер… $650 то лоок лике флаппy бирд … #липфиллер #ботцхед #фyп ♬ оригинал соунд - гииимариеее

Девојка је на интервенцију потрошила око 70.000 динара.

- Изгледам грозно. Потрошила сам 650 долара на повећање усана, а испало је катастрофално. Тако сам љута, никада ми се овако нешто није догодило - исрена је била у видеу.

Руске усне су третман усана којим треба да се постигне срцолик, пунији, али природан изглед усана, које не би требало да делује вештачки, а све више је тражен и код нас.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas