· · Коментари: 0
шминкање

Добар избор сенке, кармина и пудера подмлађује: Коју шминку треба да бирате након 40. године?

Шминка нам може бити најбољи савезник или највећи непријатељ, све у зависности како је користимо.

1612003532_Depositphotos_171051092_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Професионални шминкери откривају мале цаке које свакој жени могу да помогну да за свега 10 минута изгледају знатно млађе.

Прочитајте још: МОДНИ КОМАД са којим ћете изгледати лепо и лепршаво и у зимским данима (ФОТО)

Након 40. године, свака жена би требало да следи ова правила:

Пудер са светлуцавим честицама

Користите неутралне сенке
Време је са заборавите на јарке нијансе попут плаве, зелене или бордо. Боје попут крем, светло розе или боје слонове кости ће отворити очи и сакрити све трагове старења. Такође, масне сенке су апсолутно забрањене. Уместо њих бирајте оне свиленкасте текстуре.

Жене у зрелим годинама строго морају да избегавају тешке пудере, јер ће они учинити да лице изгледа беживотно и уморно. Пудери густе текстуре се увлаче у ситне боре, па уместо да сакрију трагове старења, они раде потпуно супротно. Најбољи избор за зрелу кожу су пудери са светлуцавим честицама, средње покривне моћи.

Кармин у природној боји усана

Најбољи избор су кармини у природним тоновима, који ће истаћи усне на прави начин, а уједно дати лицу свежину.

Прочитајте још: Ово, дефинитивно, МОРАТЕ набавити, јер какво ће лето 2021. бити без ње?

Са руменилом опрезно

Увек бирајте оне у розе нијансама. Једино тако ћете изгледати свеже и младолико.

Хајлајтер је  ваш најбољи савезник 

Само мало хајлајтера уколико нанесете тик изнад јагодица, у трену ћете изгледати знатно млађе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.