Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА И НЕГА

Додајте састојке ИЗ КУХИЊЕ у свој шампон, купку или крему за лице и ваше ТЕЛО ће вам бити захвално

Претворите своје свакодневне козметичке производе у суперхероје против старења

1682374198_1638888625_shutterstock_1685250151.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Мускатни орашчић - у лосиону за тело

Висок садржај витамина А у зачину повећава производњу колагена, учвршћује опуштену кожу и изглађује боре. Додајте 2 кашичице млевеног мушкатног орашчића у мерицу лосиона за тело и нанесите на кожу. Масирајте док се не упије.

Корен сладића - у креми за руке

Прочитајте још: Послушајте ове савете и третмани вам неће бити потребни: Откривамо како би требало да изгледа ваша ИСХРАНА

Једињења у корену сладића разграђују пигмент који чини старачке пеге, а његови антиоксиданси спречавају настанак нових. Помешајте 2 капи екстракта корена сладића са капљицом креме за руке. Утрљајте у руке и оставите да се потпуно упије.

Смеђи шећер - у гелу за туширање

Смеђи шећер има јединствену способност да задржи влагу у кожи док његови кристали љуште мртве, суве ћелије, остављајући кожу меком и податном. Помешајте 2 кашике смеђег шећера са кашичицом гела за туширање и умасирајте у влажну кожу током туширања 1 минут, а затим исперите.

Епсом соли у шампону

Прочитајте још: 8 разлога због којих треба да једете КРУШКЕ: Имају веома позитиван утицај на здравље, а за ову групу људи су посебно корисне

Епсом со или Епсом со садрже магнезијум и калцијум - они привлаче влагу у фоликуле, повећавајући пречник косе изнутра. Ово чини косу дебљом и обимнијом. Додајте 2 кашичице соли у кашичицу шампона. Умасирајте у влажну косу од корена до врхова. Оставите да делује 5 минута пре испирања.

Уље камилице - у хидратантној креми за лице

Ово етерично уље има антиинфламаторна својства која смирују иритацију, а његова једињења сужавају крвне судове, смањујући црвенило. Додајте две капи етеричног уља камилице у кап хидратантне креме за лице и нанесите на кожу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas