Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Домаћа МАСКА за косу: Потребна су вам само два састојка да је направите - постала је прави хит на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Испробајте маску која је многима помогла да убрзају раст косе

1697377004_Foto-Shutterstock-maska-za-kosu.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Ако волите дугу, густу косу, неопходно је да јој посветите време и негу, али и да користите адекватне производе који ће вам помоћи на путу до циља. Ови препарати често умеју да буду скупи, а многи од њих нису онако "магични" како то реклама обећава. Ипак, постоји јефтино и природно решење које доноси конкретне и брзе резултате, бар тако тврди трихолог Пунг Пам из Вијетнама.

Пунг је веома популарна на друштвеним мрежама где дели савете за негу косу, а недавно је одушевила пратиоце домаћим рецептом за бржи раст косе.

 

@хаппипхам Цоффее гроwс yоур хаир. . . . . #хаирток #хаиртип #хаирцаре #хаиртрансформатион #хаппипхам #хаирлосс #хаирлоссремедy #хаирфаил #хаиргроwтх #хаиргоалс #хаирцаретипс #хаиртипс #хаиртуториалс #цоффеебеан #хаирмаск #дуонгтоц #тоцдеп #тоцдаи #цхамсоцтоц #гдлфамилy #ревиеwламдеп #гоцламдеп #леарнинтикток #едуток #типсандтрицкс ♬ Wоп Ит - Лил Вада

Све што вам треба за природну маску за косу јесу два уобичајена састојка која вероватно већ имате у кухињи. Ако је веровати речима младе инфлуенсерке ова јефтина смеса има моћ да трансфромише вашу косу без посете салону и употребе скупих третмана.

Она тврди да је у овој домаћој маски за негу тајна њене изразито дуге, блиставе и здраве косе, а иста се прави од маслиновог уља и млевене кафе! Помешајте мало маслиновог уља и две кашичице кафе, а потом ову смесу нанесите на корен косе. Косу увијте у пешкир или капу за туширање и сачекајте око 30 минута. Исперите на уобичајен начин.

 

@хаппипхам НО МОРЕ ХАИРЛОСС / кхôнг цòн рụнг тóц вớи мặт нạ нày #тоцрунг #дуонгтоц #хаиртокс #хаирток #хаппипхам #хаиртипфромхаппипхам ##ареципетхатилеарнедфромхаппипхам #хаирцаре #бананахаирмаск #хаирмаск #хаиртрансформатион ♬ Кингдом Данце - Фром "Танглед"/Сцоре - Алан Менкен

Пунг је такође понудила још један природни рецепт који првенствено спречава опадање косе, а потом и подстиче раст нове. Потребно је да помешате два јаја, пола авокада и једну банану у блендеру или уз помоћ штапног миксера, тако да добијете потпуно компактну смесу без грумуљица.

Микс нанесите на косу читавом дужином, оставите да одстоји око 30 минута, а потом исперите два пута шампоном, те не заборавите на крају и регенератор. Она саветује да ову маску користите бар једном до два пута недељно.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas