Oglas
· · Komentari: 0

Domaća MASKA za kosu: Potrebna su vam samo dva sastojka da je napravite - postala je pravi hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Isprobajte masku koja je mnogima pomogla da ubrzaju rast kose

1697377004_Foto-Shutterstock-maska-za-kosu.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ako volite dugu, gustu kosu, neophodno je da joj posvetite vreme i negu, ali i da koristite adekvatne proizvode koji će vam pomoći na putu do cilja. Ovi preparati često umeju da budu skupi, a mnogi od njih nisu onako "magični" kako to reklama obećava. Ipak, postoji jeftino i prirodno rešenje koje donosi konkretne i brze rezultate, bar tako tvrdi triholog Pung Pam iz Vijetnama.

Pung je veoma popularna na društvenim mrežama gde deli savete za negu kosu, a nedavno je oduševila pratioce domaćim receptom za brži rast kose.

 

@happipham Coffee grows your hair. . . . . #hairtok #hairtip #haircare #hairtransformation #happipham #hairloss #hairlossremedy #hairfail #hairgrowth #hairgoals #haircaretips #hairtips #hairtutorials #coffeebean #hairmask #duongtoc #tocdep #tocdai #chamsoctoc #gdlfamily #reviewlamdep #goclamdep #learnintiktok #edutok #tipsandtricks ♬ Wop It - Lil Vada

Sve što vam treba za prirodnu masku za kosu jesu dva uobičajena sastojka koja verovatno već imate u kuhinji. Ako je verovati rečima mlade influenserke ova jeftina smesa ima moć da transfromiše vašu kosu bez posete salonu i upotrebe skupih tretmana.

Ona tvrdi da je u ovoj domaćoj maski za negu tajna njene izrazito duge, blistave i zdrave kose, a ista se pravi od maslinovog ulja i mlevene kafe! Pomešajte malo maslinovog ulja i dve kašičice kafe, a potom ovu smesu nanesite na koren kose. Kosu uvijte u peškir ili kapu za tuširanje i sačekajte oko 30 minuta. Isperite na uobičajen način.

 

@happipham NO MORE HAIRLOSS / không còn rụng tóc với mặt nạ này #tocrung #duongtoc #hairtoks #hairtok #happipham #hairtipfromhappipham ##arecipethatilearnedfromhappipham #haircare #bananahairmask #hairmask #hairtransformation ♬ Kingdom Dance - From "Tangled"/Score - Alan Menken

Pung je takođe ponudila još jedan prirodni recept koji prvenstveno sprečava opadanje kose, a potom i podstiče rast nove. Potrebno je da pomešate dva jaja, pola avokada i jednu bananu u blenderu ili uz pomoć štapnog miksera, tako da dobijete potpuno kompaktnu smesu bez grumuljica.

Miks nanesite na kosu čitavom dužinom, ostavite da odstoji oko 30 minuta, a potom isperite dva puta šamponom, te ne zaboravite na kraju i regenerator. Ona savetuje da ovu masku koristite bar jednom do dva puta nedeljno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas