Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ефекат "подигнутих очију" на једноставан начин: Трик је у два производа

Биц́е вам потребна само два производа за шминкање да бисте то постигли

1675782277_shutterstock_291080921.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Да ли сте икада замишљали да ц́ете уз врло мале промене у начину наношења сенке, оловке или хајлајтера, али чак и употребом одређених нијанси сенки, видети огромну разлику у вашим очима? И не мислимо само на њихову величину или облик, вец́ и на ефекат подизања који можете лако да направите са само једном нијансом - и одређеном техником шминкања. У питању је ефекат који заузврат може да "промени" цело ваше лице и учини да у трену изгледате млађе и одморније.

Није тако тешко као што звучи: требац́е вам само искошена четкица за наношење сенке и смеђа сенка или смеђа оловка. Можете користити и течни ајлајнер ако желите, само сенка је пожељна за мекши и не тако смели ефекат.

Савет: Браон боја је пожељнија од црне јер је мање интензивна и мекша, док се суптилно истиче и ласка свим тоновима коже.

Упутство: Да бисте створили ефекат лифтинга на вашим очима, чинец́и их подигнутим и бадемастим, контуришите их сенком и четкицом, након што их прво навлажите са мало воде или спреја за фиксирање. Повуците линију према горе према вашим обрвама уместо у правој линији и утапкајте је прстом. Потрудите се да линија буде што тања и финија.

Опционо, употпуните светлим сенкама на капцима користец́и беж и браон сенке.

@милитза.yованка Инстант еyе лифт усинг тхис макеуп тецхниqуе! #цатеyе #макеупхацк #фоxеyес ♬ оригинал соунд - Милитза Yованка
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas