· · Коментари: 0

Фризер тврди да треба да се "ПРИПРЕМИТЕ" за термин ДВЕ НЕДЕЉЕ ПРЕ, ево због чега

Ако ускоро идете код фризера, чини се да бисте могли да обавите неке припремне радове на својој коси, како бисте на најбољи начин искористили термин и уштедели време, тврди фризер

1649419156_school-gae8befc39_1280.jpg
Фото: Пиксабеј

Према речима фризера, требало би да се припремите за термин најмање две недеље пре. Већина жена могла би да уштеди време себи и свом стилисти тако што ће припремити неколико ствари пре заказаног одласка код фризера.

Све почиње две недеље пре термина - али само ако сте неко ко користи љубичасти шампон или тонер.

„Две недеље пре заказаног термина престаните да тонирате косу код куће“, рекао је за Гламоур фризер Том Смит.

Прочитајте још: Фризерка открила да смо ПОГРЕШНО КОРИСТИЛИ БАЛЗАМ и то би могло да нам уништи косу

„Љубичасти шампон или кућни тонери за појачавање боје су фантастични да би ваша боја изгледала свеже, али дозволите им да се мало исперу пре него што видите свог стилисту како би могли да добију јасан поглед на то где вам је коса без њих.“

Такође препоручује да користите неки од третмана седам дана пре одласка, јер ће вам помоћи да 'појачате' квалитет ваше косе пре вашег прегледа.

Ово је корисно за вас јер што је ваша коса здравија, то ћете имати више опција када је у питању фарбање - а такође нећете морати да се одсечете толико косе ако то не желите.

Фото: Unsplash

Том додаје да је такође добра идеја да својој коси дате 'детоксикацију' користећи шампон за чишћење или средство за уклањање минерала пре посете салону.

Такође је разбио још један мит о одласку код фризера са прљавом косом - стилисти који откривају заправо више воле да раде на чистој коси.

Том је закључио: „Већина фризера радије ради на релативно чистој коси – изузетак је ако имате услугу избељивања власишта, где ће мало накупљања природних уља заправо помоћи да заштитите власиште од иритације.

„Не бисте ишли код зубара а да не оперете зубе, зар не?“ Том саветује да се ово уради дан пре вашег термина.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.