Oglas
· · Komentari: 0

Frizer tvrdi da treba da se "PRIPREMITE" za termin DVE NEDELJE PRE, evo zbog čega

Ako uskoro idete kod frizera, čini se da biste mogli da obavite neke pripremne radove na svojoj kosi, kako biste na najbolji način iskoristili termin i uštedeli vreme, tvrdi frizer

1649419156_school-gae8befc39_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Prema rečima frizera, trebalo bi da se pripremite za termin najmanje dve nedelje pre. Većina žena mogla bi da uštedi vreme sebi i svom stilisti tako što će pripremiti nekoliko stvari pre zakazanog odlaska kod frizera.

Sve počinje dve nedelje pre termina - ali samo ako ste neko ko koristi ljubičasti šampon ili toner.

„Dve nedelje pre zakazanog termina prestanite da tonirate kosu kod kuće“, rekao je za Glamour frizer Tom Smit.

Pročitajte još: Frizerka otkrila da smo POGREŠNO KORISTILI BALZAM i to bi moglo da nam uništi kosu

„LJubičasti šampon ili kućni toneri za pojačavanje boje su fantastični da bi vaša boja izgledala sveže, ali dozvolite im da se malo isperu pre nego što vidite svog stilistu kako bi mogli da dobiju jasan pogled na to gde vam je kosa bez njih.“

Takođe preporučuje da koristite neki od tretmana sedam dana pre odlaska, jer će vam pomoći da 'pojačate' kvalitet vaše kose pre vašeg pregleda.

Ovo je korisno za vas jer što je vaša kosa zdravija, to ćete imati više opcija kada je u pitanju farbanje - a takođe nećete morati da se odsečete toliko kose ako to ne želite.

Foto: Unsplash

Tom dodaje da je takođe dobra ideja da svojoj kosi date 'detoksikaciju' koristeći šampon za čišćenje ili sredstvo za uklanjanje minerala pre posete salonu.

Takođe je razbio još jedan mit o odlasku kod frizera sa prljavom kosom - stilisti koji otkrivaju zapravo više vole da rade na čistoj kosi.

Tom je zaključio: „Većina frizera radije radi na relativno čistoj kosi – izuzetak je ako imate uslugu izbeljivanja vlasišta, gde će malo nakupljanja prirodnih ulja zapravo pomoći da zaštitite vlasište od iritacije.

„Ne biste išli kod zubara a da ne operete zube, zar ne?“ Tom savetuje da se ovo uradi dan pre vašeg termina.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas