· · Коментари: 0

Хејли Бибер поделила видео како наноси пудер и објаснила у чему је тајна

Ако сте обожаватељ Хејли Бибер и Кендал Џенер, посматрајући и копирајући било који тренд који усвоје у нези коже, шминки, коси или одећи, онда сигурно знате да њихова шминка увек изгледа беспрекорно и природно

1675595764_Untitled.jpg
Фото: Тик Ток /принтскрин/ хаилеyбиебер

Њихова кожа је веома сјајна и хидрирана, остављајући утисак да уопште не носе шминку - или да наносе врло мало шминке, у сваком случају.

Међутим, знајући да деле истог шминкера (стручњак за шминку познатих личности Мери Филипс), и с обзиром на то да нигде не иду без шминке, не можемо да верујемо да немају апсолутно ништа на лицу. Напротив, оне тачно знају како да оставе утисак природног изгледа користећи неколико алата за шминкање.

У ствари, Хејли Бибер је недавно објавила туторијал за шминкање на свом ТикТок-у у којем је показала корак по корак технику шминкања Мери Филипс која јој помаже да добије тај сјајан (и сада познат), „глазирани“ тен. Наравно, видео је за минут постао виралан са милионима прегледа и хиљадама девојака које су је копирале, док је Мери Филипс сама направила ТикТок налог само да би дала своју (тачну) верзију како се овај конкретан хак за шминкање ради исправно.

Корак по корак процес:

Четкице за шминкање

Као што смо видели у оба видеа, производи који су вам потребни да бисте поновили овај популарни трик су кремасти бронзер за контурисање, течни хајлајтер, пудер и мекана четкица. Тајна је у томе што сва три производа за шминкање имају кремасту или течну форму, а не у облику праха, тако да имате већу контролу над количином коју наносите, а такође и да олакшате мешање.

@хаилеyбиебер тхе Марy П цонтоур трицк форевер. Алсо - мy бест фриенд сингс тхис сонг 🥲✨ @јустинескyе ♬ Цоллиде (Спед Уп Ремиx) - Јустине Скyе

Различити редослед шминкања

Разлика овде лежи у томе што не почињете са наношењем пудера, као што се традиционално ради, да бисте наставили са коректором и завршили са контурисањем. Овај пут почињете потпуно другачије, односно наношењем крем бронзера на места на којима желите да изгледате преплануло: испод јагодица, на контури браде и на мосту носа.

Настављате тако што наносите коректор на високе тачке лица (чело, брада, подручје испод очију), али и на тачке које желите да посветлите или прекријете. Затим, уз помоћ мекане четкице, добро изблендајте два производа док не будете могли да их разликујете на својој кожи. Ако желите да додате мало сјаја, овде ћете нанети мало хајлајтера на јагодице – пре наношења пудера, тако да изгледа природније.

Последњи корак овог процеса укључује пудер, који мора бити минималан. Зато Мери Филипс наноси малу количину на длан, тако да има апсолутну контролу над производом који ће нанети на кожу. Четкицом прави веома добре покрете блендања, ширећи је у правцу нагоре по лицу, све док резултат не изгледа потпуно уједначено и природно – односно све док не можете ништа да разликујете.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.