Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МИНИМИЗИРАЊЕ

Знате ли шта је ЈАМСУ? Обожаваћете ову технику, а КЉУЧ ЈЕ У МИНИМИЗИРАЊУ (ФОТО/ВИДЕО)

Корејска бјути индустрија творац је можда и најбоље рутине за негу коже, што је резултирало тиме да њихове жене важе за најнегованије и најмладоликије на свету.

1599642976_Capture-.JPG
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / тхе КЛОГ
Oglas

Схеет маске за лице, нега у 10 корака, двоструко чишћење лица, стаклена кожа - само су неки од њихових бјути трендова које радо практикујемо.

Корејска визија лепоте фокус је ставила на постизање савршене коже и минимизирање њених недостатака, па је самим тим акценат на природном изгледу, а не на тешком мејкапу у неколико слојева.

Прочитајте још: Обуците ХАЉИНУ која каже: ЖЕЛИМ да ПУТУЈЕМ!

Један од најновијих трендова који је изашао из корејске кухиње јесте и такозвана јамсу техника, која гарантује да ће ваша шминка бити блистава и постојана, односно да ће се одржати на лицу готово цео дан, а да делује свеже.

Јамсу метода је посебно погодна за жене са масном или комбинованом кожом лица, а циљ је решити се вишка масноће на кожи како би шминка боље пријањала.

Јамсу техника омогућава масној кожи да добије мат ефект, као и то да се шминка не разлива и пресликава, те да траје читав дан. Ова техника такође омогућава да се течна подлога стопи са кожом лица и изгледа што природније.

Прочитајте још: ТРИК ЗА ЛЕПОТУ: Најлакши начин да поправите НОКАТ који се ЗАЦЕПИО (ВИДЕО)

Јамсу метода је једноставна за спровођење и не захтева никакве посебне вештине нити препарате осим оних које већ имате у несесеру.

Прочитајте још: За савршену фризуру одмах након буђења потребна вам је само ЈЕДНА СТВАР

  1. Очистите кожу средством за чишћење лица, а затим тапкајте тоник и хидрирајте кожу хидратантним серумом и кремом.
  2. Нанесите течни пудер и коректор. Са великом четком преко целог лица нанесите транспарентни пудер у камену или праху.
  3. Напуните велику посуду хладном водом и зароните лице у воду на 15 до 20 секунди, држећи очи затворене и пазећи да је лице потпуно потопљено.
  4. Лагано потапкајте кожу сувим пешкиром за лице и сачекајте да се лице у потпуности осуши.
  5. Нанесите остатак шминке као што то иначе радите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas