Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕГА И ЛЕПОТА

Како да вам се шминка НЕ ТОПИ током лета: Савети за постојану шминку за време великих врућина

Ово је начин да вам током врелих летњих дана, шминка траје цео дан

1658928567_sminkapexels2.png
Фото: Пеxелс
Oglas

Поред свих лепих ствари које нам лето доноси, постоје и оне мање лепе. Ноћна мора сваке жене у ово годишње доба нису врућине, већ шминка која се на истим топи. Пудер који се топи, размазани ајлајнер и лепљиви руж нешто је што би свака особа која се шминка жели да избегне.

Сада вам откривамо неколико савета за летњу шминку како би ваше лице изгледало природно, свеже и лепо, чак и када сте окупаним знојем током ових топлих летњих дана.

Добра хидратација

Добра шминка неће вам ништа значити уколико вам лице није неговано. Оно што је иначе неопходно а поготово лети јесте да користите хидратантну крему. За ове топле дане, најбоље је да буде крему без уља, јер је мање вероватно да ће вам она оставити лице масним током дана.

Заштита од сунца

Поред хидратације коже, такође желите да будете сигурни да је ваша кожа правилно заштићена од сунца. Да бисте то постигли требало би сваки дан да наносите крему за сунчање са заштитним фактором, пре шминкања.

Фото: Пинтерест

Прајмер

Прајмер се наноси након хидратантне креме, али пре шминкања лица. Он је дефинитивно ваш најбољи сапутник током лета, пише Гоодхоусекеепинг. Заиста помаже да се шминка држи на месту, без да имате осећај као да имате још један тежак слој.

Прочитајте још: Како да правилно очистите купаћи костим: Овако ћете моћи да га носите годинама

Окрените се чистим, нежним нијансама

Богате, дубоке боје имају своје место, али могу да изгледају тешке лети. Да бисте осветлили свој изглед, пређите на нежније верзије ваших омиљених боја за усне и очи.

Користите водоотпорне производе

Водоотпорни производи једно су од најбољих и најсигурнијих решења да вам се овог лета шминка не размазује.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas