Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Једна БОЈА РУМЕНИЛА се овог пролећа посебно ИЗДВОЈИЛА: Како да је понесете на најлепши начин?

Руменило лицу даје потребну блиставост

1650898379_profimedia-0313656785.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Свака сезона са собом носи нове трендове. Ове године стигле су јарке нијансе гардеробе и шминке, а само једна од њих, којој су се приклоније даме широм света, је љубичаста нијанса руменила.

Нијанса коју често избегавамо, мислећи како ће то мени да стоји? Међутим, пролећна сезона каже да будемо одважни.

Прочитајте још: Ови додаци су оличење стила: Шест модних детаља које свака жена мора да поседује

Љубичасто руменило се заправо стапа са кожом у природнију розе нијансу и даје тако жељену блиставост и ласкавост кожи. Важно је да не узмете љубичасто руменило које има претерано хладнији подтон, али да није ни црвени како не би изгледао вештачки на кожи.

Шминкери истичу да свако може да нађе своје љубичасто руменило.То је зато што оно може да бледој кожи да тон више, па би за природно блистав изглед крем љубичасто руменило било најбоље решење.

Најбољи начин да нанесете љубичасто руменило је да га нанесете на јабучице образа, а препорука је да то радите вец́ом пахуљастом четком.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas