· · Komentari: 0
SAVETI

Ovi dodaci su oličenje stila: Šest modnih detalja koje svaka žena mora da poseduje

Ukoliko želite da budete kraljice stila, ove komade morate da posedujete

1640771443_moda-stil.jpg
Foto: Pexels

Devojke koje prate modu, često se drže saveta slavne kreatorke Koko Šanel "moda je prolazna, ali je stil večan". Iako je svačiji ukus drugačiji, postoje pojedini modni komadi, koje svaka žena mora da poseduje, ukoliko želi uvek da bude u trendu.

Pročitajte još: Top tri STAJLINGA koja su apsolutni hit na ulicama BEOGRADA (FOTO)

Biseri

Oni su primer nakita koji je večni i uvek će biti u modi. Setite se čuvene Odri Hepbern u filmu “Doručak kod Tifanija”. Biseri svakoj kombinaciji pridodaju dašak elegancije, glamura i senzualnosti. Kad god treba da se doterate, sa biserima ne možete pogrešiti.

 

Crne naočare

Kvalitetne crne naočare, su jedan od komada koji dugo traju, a pritom su i veoma korisne. Izaberite neki klasičan ženstveni model koji će vam pristajati na većinu odevnih kombinacija i nemojte se ustručavati  da za njih date nešto više novca. To je investicija koja će vam se višestruko vratiti!

Kvalitetan sat

Volele ili ne da nosite satove, morate da priznate da je lep, kvalitetan sat, detalj koji je uvek prijatno videti. On nije tu samo da pokaže vreme, on je svojevrsni komad nakita i od pamtiveka statusni simbol. Ako želite kvalitetan sat koji će vam trajati zauvek, zaboravite na skupe dizajnerske satove i investirajte u neki od brojnih švajcarskih brendova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chr (@chr_lifestyle)

Dijamantske minđuše

Bez brige, ne mislimo na sve one predivne kreacije kakve imamo prilike da vidimo na crvenim tepisima. Mislimo na sitne, dijamantske minđuše na šarafić ili one sa kristalima koje će vam podići apsolutno svaku kombinaciju i naglasiti lepotu vašeg lica. One su savršen detalj za svaki dan i za sve prilike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Insha Ghaii (@inshaghaii)

 

Šal

Zimski šal od kašmira i letnji svileni šal komadi su koje bi svaka žena trebaloada ima. Primereni su i za radni dan i za svečane prilike, ugodni su za nošenje i predivno upotpune svaku odevnu kombinaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @scarf___abrisham

 

Pročitajte još: Posvetlite kosu bez odlaska kod frizera i korišćenja farbe

Crveni karmin

On je jedan od klasika koji nikada ne izlazi iz mode. Zato se mora naći u vašoj torbici jednako kao što se u vašem ormaru mora naći mala crna haljina.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.